Mit csináljak ha ilyen a kolléganőm?
Az a helyzet,hogy nekem irodai munkám van,tehát úgy kell ezt az egészet elképzelni,hogy van egy nagy iroda,benne sok íróasztal számítógépekkel.Én novemberbe kerültem erre a helyre,vagyis én még "új kislánynak(23 éves vagyok) számítok".És van egy kolléganőm,aki abszulút utálja az új munkatársakat és tök hülyének néz,meg szerencsétlennek.A főnöknek meg azt mondja,hogy inkább neki adja éppen a nagyobb melót,mert én nem tudnám megcsinálni.Pedig de.Mindenkinek csak rosszakat állít rólam,meg mint mondtam az ő szemében 'béna' vagyok.Mert gépelnem kellett valamit,de a számítógépem nem kapcsolt be,és megértem az egyik kollégát,hogy segítsen bekapcsolni.Aztán januárban a főnök nekem adta az egyik nagy melót,mivel látta,hogy megbízható vagyok,és szorgalmas.Azóta a kolléganőm állandóan versengeni próbál,tök erőltetetten,mert amikor megbeszélésen arról beszéltünk,hogy ki vállalna el túl órákat mindig feltette a kezét,hogy ő vállalja.A gyűlés után megjegyezte,hogy én milyen 'izé' vagyok,mert egyedülélőként nincs arra időm,hogy het 3x túlórázzak.Mert szerinte nekem annyit kellett volna vállalnom nem heti 1-et.Mit tegyek?Már nagyon elegem van.És elnézést,az ilyen kusza,értelmetlen szövegért,de fáradt vagyok és ideges.
Karolina,23/L
Nem kell felvenni a kesztyűt. A megjegyzéseit engedd el a füled mellett,hiszen akármit mond, nem szenved miatta hátrányt a munkád. Te magad írtad, hogy a főnök neked adott egy nagyobb munkát, mert látta, hogy jól dolgozol.
Az idegesítő kis szúnyog zümmögése pedig el fog halkulni, ha látja rajtad, hogy nem tud felidegesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!