Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak hogy a kolléganő...

Mit csináljak hogy a kolléganőm leszálljon rólam?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen át raktak egy másik munkakörbe, amit utálok, pénztárban dolgozok. Én egy nagy vállalatnál dolgozok. Az előző pénztárost kirakták a stílusa miatt, illetve sokat pletykált. Ez a személy imádott ott lenni, és engem kellett volna betanítania. Hát sikerült betanítania fél nap alatt. Semmit nem mondott el úgy igazán. Mindenről magamnak kell rájönnie. Ráadásul mindenbe beleszól h ő így csinálta és h én is pont úgy csináljam a munkámat ahogyan ő csinálta anno. Nem nagyon birok vele utálom azt a nőt. A főnököknek puncsol h jó pontot szerezzen. szerencsére csak átmenetileg vagyok ott, vissza fognak tenni a régi munkakörömbe, de nem tudom meddig fogom kibírni.
2014. ápr. 18. 17:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Félti a pozicióját!

Mondd meg neki h nem palyazol a helyere!

2014. ápr. 18. 17:30
 2/2 anonim ***** válasza:

egyértelmű, hogy azért nem adta át a tudását, hogy te ne tudd megfelelően végezni a munkát, és ő így mondhatja a főnöknek, hogy ugye megmondta, stb.

a főnök hogy látja? ha segítőkész és átlát a szitán, és a kolléganő nem befolyásolja akkor lehet leülnék vele beszélgetni, hogy nem kaptad meg a szükséges oktatást, és ennek érzed is h mi az oka.

lehet, h nem szép dolog bemártani a kolléganőt, de ha ő aljas és számító, akkor nem lehet csak bájologni és mosolyogni, mert ha kirúgják, aki nem végzi el a munkát, akkor mosolyért nem adnak majd kenyeret a boltban!

2014. ápr. 18. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!