Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Minden kinek a főnöke hülye?

Minden kinek a főnöke hülye?

Figyelt kérdés
Na?

2014. ápr. 19. 19:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. ápr. 19. 19:03
 2/13 bumbi02 ***** válasza:
91%

Minden kinek...Van egy sanda gyanúm, hogy ezt rosszul írtad, és jó magyar szokás szerint inkább "mindenkinek"..:

Amúgy nem. Én pl szeretem a főnököm.

2014. ápr. 19. 19:10
 3/13 anonim ***** válasza:

általában a hülyék hiszik azt hogy a főnök a hülye

nem is érnek el semmit

2014. ápr. 19. 19:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Az a rejtély hogy kaphattál érettségit. Mindjárt fellázadsz a "támadás" ellen, de vedd figyelembe, hogy igen nagy számú, anyanyelvén csak igen korlátozottan beszélő egyed teszi itt tiszteletét nap, mint nap. Mosolyogni kellene hozzá? Tanulj meg írni.

Létezik normális főnök, általában egy kis kompromisszumkészség és emberismeret elég a békességhez. A terület nem mindegy milyenen dolgozol, illetve dolgoztatsz. Arra gondoltál már, hogy más meg téged láthat hülyének?:) A kérdésed semmitmondó így, miért látod őt annak?

2014. ápr. 19. 19:15
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Hát nem vagyok annyira jártas Dr. Seuss munkásságában, de a Hogyan lopta el a Grincs a karácsonyban tényleg minden egyes kinek a főnöke egy idióta volt
2014. ápr. 19. 19:28
 6/13 A kérdező kommentje:
Tudod én okos vagyok
2014. ápr. 19. 20:06
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem hülye csak nem értem mint mond :DD

Mivel egy albán pékségben dolgozok és alig tudnak magyarul,így amikor akár hibát akár pozitív dolgot mondanak egy activity játékhoz hasonlít és már mindenki nevet az egészen :DDD

2014. ápr. 19. 21:06
 8/13 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem feltételeztem, hogy egy analfabéta 10-es skálán 7-es IQ-jú egyén lennél, csupán az elgépelés egy ötletet adott egy viccre. Valójában tök mindegy mekkora egy se ggfej ember a főnök, mert ő a főnök. Pont.Egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy a munkahelyen kívül vezeted le a benned felgyülemlett feszültséget és reménykedhetsz, hogy ha jól végzed a munkád egy nap te leszel az ő főnöke. Vagy nem, de vidámabb az élet, ha optimisták vagyunk, amiért már megéri pozitívan gondolkozni.
2014. ápr. 19. 21:15
 9/13 anonim ***** válasza:
Az baj, ha a főnököd egy hülye, mert ez rád nézve azt jeleni, hogy még egy hülye is többre vitte nálad, avagy butább vagy egy hülyénél.
2014. ápr. 19. 22:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Az enyém nem. Magyon okos és kedves pasi
2014. ápr. 19. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!