A munkatársaim disznónak hívnak, és röfögnek ha a közelükbe megyek. Mégis mit csináljak velük? L
"szerintem nem fog csinálni semmit"
Ez csak a te véleményed és nem valódi igazság. És mi van, ha mégis? Mit veszíthetsz?
Jézusom, micsoda suttyók közé kerültél? Én ezt nem bírnám elviselni, az biztos...
Szörnyű, mert meglett felnőtt emberektől többet várna az ember, nem általános iskolában vagyunk, ilyesmivel én abban a korszakomban találkoztam / mivelhogy sajnos, a cikizésben, kiközösítésben nekem volt akkoriban részem /.
Szorítok, hogy mielőbb ott tudd hagyni és találj egy jobbat, ha a feletteseid sem tesznek ez ellen semmit!
Nagyon sajnálom ami veled történik, amikor ilyen történeteket hallok, vagy olvasok akkor legszívesebben végigütném az egész bagázst. Felnőtt emberek... bocsánat! Felnőtt "emberek" és így élik ki magukat?! Mocskosul szánalmas. De ez az ő szégyenük.
Néhány észrevétel és talán javaslat:
1. Minek köszöngetsz nekik, ha ők képtelenek arra, hogy elfogadják a köszönésedet? Azt a két manust akik normálisak veled üdvözöld, de a többi taplóval bánj úgy, mintha ott sem lennének.
2. Különben ez jó megoldás velük kapcsolatban. Nézz át rajtuk. Ne vedd őket emberszámba. Ha valamit beszólnak, ásíts egy nagyot azzal a szöveggel, hogy "Csak ennyire futja? A tegnapi beszólások sokkal jobbak voltak, de ez már nagyon unalmas." Vagy valami hasonlót.
3. Megverni, fizikailag bántani nem fognak megnyugodhatsz. Mert akkor már maradna nyoma, és lenne rá oka a műszakvezetőnek, hogy kib**za onnan őket.
Rögzítsd diktafonra, telefonra amiket mondanak neked, csinálj belőlük egy gyűjteményt, ahogy előttem javasolták.
Előtted a net: munkahelyi zaklatás. Keress rá, és nézd mi minősül annak, milyen lehetőségeid vannak.
4. Nem tudod átkéretni magad egy másik műszakba?
5. Vagy az ismerősöd nem tud egy másik állást szerezni?
6. Nekem aztán nehogy öngyilkos legyél!!! Nézd meg a hozzászólókat, mind normális emberek írtak, akik melletted állnak! Nehogy a munkahelyeden lévő tahók miatt dobd el magadtól az életed! Te ennél többet érsz!
Azt tanácsolom, hogy fordítsd a javadra a helyzetet. Vagyis acélozd meg magad, tanulj meg reagálni a beszólásokra, és kezelni a munkatársaidhoz hasonló férgeket! És akkor a következő munkahelyeden már előbbre leszel!
Kitartást!
Ui.: privátban azért megírhatnád, hogy hol dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!