Mit tehetek, ha nem érdekelnek a munkatársaim?
Figyelt kérdés
Elég kellemetlen a helyzetem. Igazából egy hónapja dolgozom egy munkahelyen. Elég zárkózott típus vagyok. Nehezen nyílok meg. Ezt tetőzi a bizalmatlanságom és az hogy egyáltalán nem érdekelnek az új munkatársaim. Nem tudok becsatlakozni a beszélgetésekbe. Mindig csendbe vagyok. Nem beszélgetnek velem. Mindig csak egymással kommunikálnak. Kezd kellemetlen lenni az egész. Mit tehetek, hogy változás történjen?2013. nov. 6. 19:27
1/3 anonim válasza:
Most, ha nem érdekelnek, akkor milyen változást akarsz? Nyilván érzik a hozzáállásodat... Te vagy az új, így indítottál, nem tudom, miért csodálkozol. Csak azt kaptad, amit akartál. Én se könyörögnék, ha jönne egy új, aki szemmel láthatóan kivonja magát mindenből...
2/3 anonim válasza:
Vagy kezdj el velük udvariasan csevegni általános dolgokról, vagy ha nem érdekelnek, akkor inkább örülj, hogy nem kell velük beszélgetned.
3/3 anonim válasza:
Valójában nem igazán értem a problémádat. Én is hasonló vagyok; zárkózott ember vagyok, csak azokkal barátkozom, akikkel szeretnék is. A munkahelyemen kimondottan riasztanak az emberek, nincs velük közös témám, nem tetszik már az sem, ahogy az élethez hozzáállnak. Ezért nem beszélgetek velük, nem járok közös programokra, és kihúzom magam a munkahelyi rendezvényekről is. Nekem ez így jó, én békén hagyom őket, ők pedig hagyjanak békén engem.
Ha téged sem érdekelnek a munkatársaid, miért szeretnéd mégis, hogy kommunikáljanak veled? El kéne döntened, melyiket szeretnéd igazán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!