Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nézhetnek a munkatársaim...

Miért nézhetnek a munkatársaim levegőnek?

Figyelt kérdés

4 hónapja dolgozom a cégnél.

A munkatársaim a feladatokon kívül semmiről nem beszélgetnek velem, van úgy, hogy egész nap meg sem szólalok. Olyanok, mint ha ott sem lennék. Azt sem kérdezik meg, hogy vagyok. Egyébként nem bunkók velem.

Nem hiszem, hogy utálnának, mert semmit nem tudhatnak rólam. Egymással sem túl közvetlenek, csak elröhögcsélnek a hülyeségeken, de engem ebből is kihagynak.

Eleinte próbáltam én kezdeményezni, de igazság szerint elég csendes vagyok.

2013. dec. 23. 13:31
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Azért van ez, mert te vagy a ranglétra legalján. Velem is mindig ez van. Üdv a lúzerek klubjában.
2013. dec. 23. 13:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Lúzer esetleg te vagy. Valamikor, valahol el kell kezdeni.
2013. dec. 23. 14:15
 3/4 anonim ***** válasza:

akkor ott a vállalati kultúrával van a baj. nálunk nagyon fontos hogy az új dolgozók minél hamarabb beilleszkedjenek. az első időkben mindegyikkel foglalkozunk, beszélgetünk, tanítjuk őket.

akivel problémánk van, azt szoktuk egyedül kiközösíteni, de a többség egészen hamar belerázódik a munkába, és talál pár olyan régi kollégát akivel jól kijön.

2013. dec. 24. 09:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom, hogy a céges kultúrával lehet gond. Nálunk ilyen szóba sem jöhetne, mi szégyellnék magunkat, ha nem vonnánk be az újakat a céges életbe, nem barátkoznánk, nem igyekeznénk megismerni. Amíg nem ad rá okot, addig velünk teljesen egyenrangú, teljes értékű félként kezeljük. Ilyenről utoljára általános iskola 5. osztályában hallottam, hogy nem fogadják be az újakat. Én beszélnék erről a főnököddel, nálatok hogy is van ez...
2013. dec. 31. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!