A munkatársaim disznónak hívnak, és röfögnek ha a közelükbe megyek. Mégis mit csináljak velük? L
szegénykém :(
sajnos csak a felmondás segithet..
ha nem akarod magad teljesen tönkretenni...
nem emberhez való viselkedés amit ök csinálnak
Húha! Ha ez így igaz, akkor ez nem ate helyed!
Egy-két marha bárhol előfordulhat, de mindenki?
Megkérdezném a többieket is, akik ott dolgoznak, hogy ők hogylátják ezt az egészet! Ok nélkül mindenki rosszindulatu lenne?
Kíváncsi lennék, milyen okokat hoznának fel és mit mondanának!
Te jó ég, ilyen is van? :( Pedig muszáj lenne eljönnöd onnan, ki fognak csinálni mire tényleg találsz munkát :(
Mennyi idős vagy, nem tudnál egy kicsit hazamenni a szüleidhez, hogy segítsenek amíg nem találsz újra munkát?
Csordaszellem van az ilyen helyeken, aki nem lenne rosszindulatú, az sem mer ellent mondani a többi nagyszájúnak, hanem inkább ő is beáll azok közé akik utálnak engem, nehogy őt is kinézzék maguk közül ha barátkozik velem. Mondjuk ilyen utoljára suliba volt, ilyen mentalitás, de itt ugyanigy van.
Szüleimhez nem tudok visszamenni sajnos.
Nekem sok ilyen vadbarommal volt már dolgom, de mindig kibírtam. Önvédelmi tanfolyamot javasolnék, mert ez szerintem előbb-utóbb el fog fajulni a tettlegességig és nem árt a megelőzés.
Szerintem ne a műszakvezetővel próbáld rendezni a dolgokat, hanem menj magasabb szintekre és ott mondd el, mit művelnek veled és mindenképp gondoskodj róla, hogy minél többen megtudják, mi folyik ott. Ha kell, fordulj a nyilvánossághoz! Ne feledd: a jogtiprást mindig nyilvánvalóvá kell tenni, mert ahhoz senkinek sincs joga, akárki is az illető.
Ne hagyd magad, ahogy csak tudsz, szállj szembe velük.
SOHA NE ADD MEG MAGAD SENKINEK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!