Mit lehet kezdeni az ilyen emberrel?
Figyelt kérdés
Lehet h nagyon nyuszinak tűnök a leírásból, alapvetően nem vagyok az. A munkahelyemen van egy lány, aki teljesen rám szállt, állandóan utasítgat, kritizál, parancsolgat. Mivel én még csak fél éve vagyok itt, ő meg már másfél, van amiben igaza is van, de szerintem azt meg lehetne mondani normálisan is. Egyszerűen annyira feszélyez a jelenléte, h mikor fog rám üvölteni h miért csinálom ezt vagy azt, h lassan képtelen vagyok normálisan dolgozni. Szerencsére csak kb 2 hetente egyszer vagyunk együtt beosztva de akkor is sok. Normális esetekben ki szoktam állni magamért, de most valahogy nem bírok. Ez egy ilyen tipikus kígyó-csaj, ha olyanja van negédes, ha olyanja akkor egy sárkány. Tudom h nem kéne vele foglalkoznom de rettentő megalázónak érzem ahogy utasítgat. H mondjam meg neki, h szálljon le rólam? Tudom h azért csinálja, mert hagyom magam, de nem tudom h tegyek ellene. Köszönöm!2013. okt. 10. 20:45
1/1 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy (gondolom) nem a fönököd, ne utasitgasson! Ne hagyd magad, mert ha azt làtja, hogy nem szolsz vissza, nagy bajok lesznek...nem azt mondom, hogy kiabàld le, de àllj ellen neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!