Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most komolyan. Mit lehet egy...

Most komolyan. Mit lehet egy ilyen emberrel kezdeni?

Figyelt kérdés

Együtt élünk. Várandós vagyok és túl félt. Mindjárt indulnom kéne orvoshoz és hát kicsit csöpög az eső. Most megkérdezte hogy elvisznek-e kocsival. Kérdeztem hogy minek vinnének? "Hát mert esik." Vissza kérdeztem hogy és akkor mi van? "Hát hogy megázhatok és várandósan az nem tesz jót."

Azt hittem a falnak megyek.

Amikor kicsit fúj a szél, szól hogy vigyázzak. Ha fel van mosva a padló, szól hogy vigyázzak, nehogy elcsússzak. Amikor kinyitja a sütőt, közli hogy ne menjek közel mert megégethetem magam. Amikor kimentem a kisboltba a nagy melegbe szólt hogy lassan menjek, nehogy baj legyen. Ha megsimogatom a kutyát, rám szól hogy ne csináljam mert megharap.

Én megértem hogy nagyon félt, hogy mindig kicsi maradok neki de ez már túlzás. Irreális dolgokat mond. Ha nem lehet se szépen se csúnyán megbeszélni vele ezt a dolgot akkor tűrnöm kell?

2012. jún. 25. 13:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
Örülj neki, bakker! A nőknek semmi sem jó? Ha egyedül hagyna terhesen, és csinálj, amit akarsz, akkor kellene nyavalyognod, nem most! Egy nő
2012. jún. 25. 13:52
 2/18 anonim ***** válasza:
91%
Ez kicsodád neked?
2012. jún. 25. 13:54
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként gondolj azért arra is, hogy a te hormonjaid sincsenek teljesen "rendben", lehet, h azért vagy egy kicsit érzékenyebb...
2012. jún. 25. 13:54
 4/18 anonim ***** válasza:
74%
Mondd meg neki, hogy felnőtt ember vagy, és tudsz magadra vigyázni. Az én párom pont ilyen, pedig se terhes, se fiatal nem vagyok már. Ilyenkor mérgesen rákiabálok, és azt mondom neki, amit fent leírtam.
2012. jún. 25. 13:55
 5/18 anonim ***** válasza:
87%
Ha le se van az ember szrva, az se jó, ha törődnek vele az se jó... Kapj már azt agyadhoz aranyom....
2012. jún. 25. 14:00
 6/18 A kérdező kommentje:

Nem a páromról van szó, az egyik felmenőm.

Tudom hogy örülnöm kéne neki és igen, valószínűleg vissza fogom sírni azt hogy ilyen. De szó szerint megfolyt a túlzott féltésével. A fenti eseteket nem hiszem hogy én reagálom túl, pont úgy történtek ahogy leírtam. :(

2012. jún. 25. 14:01
 7/18 A kérdező kommentje:
Ne mondjátok nekem azt hogy középút nem létezik. Nektek csak ez a két véglet van?
2012. jún. 25. 14:02
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

A terhesség másállapot, tényleg könnyebb megbetegedni és nem szedhetsz mindenféle gyógyszert, de nem betegség önmagában.

A csúszós padló valós veszély és a hőség is. Tudni kell mérlegelni. Szerintem válaszolj ennyi, hogy köszi, vigyázok. Remélem, majd szülésnél meg babagondozásnál is ilyen figyelmes lesz. Százszor jobb, mintha figyelembe sem venné, hogy babát vársz.

2012. jún. 25. 14:02
 9/18 anonim ***** válasza:
63%

Van egy ötletem: ha nem idegeneknek mondod el hogy zavar, hanem mondjuk....például...az érintettnek, akkor lehet, hogy változtatni fog :)

Ez csak tipp :)

2012. jún. 25. 14:06
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem mondtad, hogy nem a párod, az ember ilyenkor automatikusan is erre gondol. De ha a szüleid féltenek, vagy a nagyszüleid, az is jólesik az embernek. Máshoz meg azt vágják, hogy vetesse el vagy őt vágják ki. Erre gondolj! És ne nyavalyogj!
2012. jún. 25. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!