Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most komolyan. Mit lehet egy...

Most komolyan. Mit lehet egy ilyen emberrel kezdeni?

Figyelt kérdés

Együtt élünk. Várandós vagyok és túl félt. Mindjárt indulnom kéne orvoshoz és hát kicsit csöpög az eső. Most megkérdezte hogy elvisznek-e kocsival. Kérdeztem hogy minek vinnének? "Hát mert esik." Vissza kérdeztem hogy és akkor mi van? "Hát hogy megázhatok és várandósan az nem tesz jót."

Azt hittem a falnak megyek.

Amikor kicsit fúj a szél, szól hogy vigyázzak. Ha fel van mosva a padló, szól hogy vigyázzak, nehogy elcsússzak. Amikor kinyitja a sütőt, közli hogy ne menjek közel mert megégethetem magam. Amikor kimentem a kisboltba a nagy melegbe szólt hogy lassan menjek, nehogy baj legyen. Ha megsimogatom a kutyát, rám szól hogy ne csináljam mert megharap.

Én megértem hogy nagyon félt, hogy mindig kicsi maradok neki de ez már túlzás. Irreális dolgokat mond. Ha nem lehet se szépen se csúnyán megbeszélni vele ezt a dolgot akkor tűrnöm kell?

2012. jún. 25. 13:48
1 2
 11/18 Shaddark ***** válasza:
100%

Jah, az emberek jó dolgukban is ugyanúgy meghülyülnek mint ha zúzza őket a sors ezerrel.

Talán még jobban is...

Egy volt intézetis pl. hogy tudna örülni egy ilyen közegnek :)

Cserélj helyet valamelyikkel vagy 2 hétre, mindenki jól járna...

2012. jún. 25. 14:15
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
Mondd meg anyádnak, hogy téged is kihordott valahogyan...
2012. jún. 25. 14:38
 13/18 anonim ***** válasza:
75%
Örülj,hogy van ki féltsen és figyeljen rád.
2012. jún. 25. 15:57
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
Millióan összetennék a két kezüket,ha ez lenne a gondjuk,mivel őket senki nem szereti,senki nem félti... Remélem a gyereked nem örökli a gondolkodásmódodat..
2012. jún. 25. 17:52
 15/18 anonim ***** válasza:
De jó, hogy az én gyerekeim nem ilyenek. Sajnálom a felmenődet-
2012. jún. 25. 20:13
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkitől. Kívánom hogy éljétek át amit én, aztán majd leköplek titeket mekkora bunkók vagytok hogy nem örültök a TÚL féltésnek. :)
2012. jún. 26. 18:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Éljük át, amit te? Húha ilyen gonosz átkot ne kívánj azért légyszi senkinek mert a végén még átéljük hgy a rokonok féltenek.....a mindenkit, ne átkozz már ilyen borzalmas dologgal....júj.
2012. jún. 26. 20:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Én nagyon boldog lennék, ha újra átélhetném a "túzlott féltésüket", de sajnos már több mint 18 éve meghaltak a szüleim.
2012. jún. 27. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!