Találkoztál már nagyon buta emberrel? Volt valami vicces beszólása, amit ő komolyan gondolt?
Egy suliba járok vele és a kiscsaj az a tipikus "szőke" vörös hajjal:)) Valahogy szóba jöttek a csillagok, a Nap majd értetlenkedve megszólalt, hogy miért nem inkább éjszaka süt a Nap, hiszen nappal világos van:)):D
Nekem nagyon tetszett.
Igen.
Az egyik volt osztálytársam sajnos eléggé butácska volt.
Egyszer az ebédlőben ültünk, és kaja mellett beszélgettünk. Szóba jött egy fiú.
- De még nem is jártok. - mondtam neki, mire ő azt felelte.
- De járunk, csak ő még nem tud róla. - mi, hárman, fetrengtünk a röhögéstől, ő pedig véresen komolyan gondolta ezt a mondatot.
Ja, és még volt egy beszólása.
"A párizsi az zöldség."
TOP5, azt hiszem :)
:DDD
Ezek nagyon jók köszi! :D
várok még ilyeneket, írjatok légyszi!
volt ilyen igen. 18 évesen történt a legdurvább, érettségi előtt pár nappal. Mindig tudtam, hogy a csaj nem egy észkombájn, na de ennyire??? Volt egy évfolyamtársunk, akiről látszódott, hogy ázsiai, de azt nem tudtuk megállapitani, hogy milyen nemzetiségű lehet. Egyszer ezzel a buta csajjal, plusz még valakivel erről a srácról beszéltünk, pont a nemzetiségét próbáltuk kitalálni...Ekkor a harmadik személy mondta, hogy mongól a srác, ő már megkérdezte tőle, honnan jött. Ekkor pár perc hallgatás után, ez a kő intelligens csaj megkérdezte: Na, de Mongólia nem Afrikában van? Hogyhogy vágott a szeme és nem sötétbőrű???
Hát én azt hittem ott halok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!