Miért nem alkalmaz senki?
Ez az élet.
Tudod a munkáltatók már mindenbe belekötnek azt sem tudják, kit akarnak alkalmazni.
Ha gyakorlatlan pályakezdő vagy az a baj, ha elmúltál 35 az a baj, ha gyereked van..ha van rajtad sapka, ha nincs...
Ne add fel volt olyan ismerősöm, aki 4 évig nem talált magának tisztességesen bejelentett, normális állást, átlag fizetéssel. Addig csak ilyen alkalmi melókból élt de aztán sikerült neki. Igaz ő 40 múlt szóval neki sem volt sétagalopp.
A műszaki egyetemen szokott lenni állásbörze diplomás fiataloknak.
Egyébként az sem mindegy, hogy milyen az önéletrajzod annyi mindentől függ.
Ne add fel az az egy év még nem is sok manapság a felmérések szerint minimum 1.5 évig van otthon az átlag munkanélküli. Persze vannak mázlisták, akiknek sikerül hamar meg a pechesek, akiknek később jön össze. Még az életed elején vagy ez így megy nem kell feladni van egy hely, ahová te kellesz.
Én is itthon vagyok egy ideje tanultam is közben szóval tudom, hogy vagy vele.
az egy dolog hogy végeztél egyetemen csak nem mindegy hogy mit... munkaügyiben kellett jelentkezned, ott ingyen adnak tanácsokat az önéletrajzoddal kapcsolatban hogy mia z ami nem jó benne...
illetve igen, add lentebb az elvárásaidat.. osztályfönököm is 2 diplomával anno egy általános iskolai végzettséget igénylő munkát végzet, mert nem volt akkor más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!