Miért nem akar barátkozni velem senki? Miért ilyen emberekbe futok csak bele?
Szia!
Ne törj meg ,van megoldás mindenre!
Ha van szerelmed és tartja is benned a lelket az nem elég a boldogsághoz?Jó oké tudom fontos hogy legyen egy barát is de jelen esetben ott van a párod is aki egyben a legjobb barátod.Ebből kiindulva nem kéne hogy rosszul érezd magad.
Van valami hobbid?Van olyan amit ki szeretnél próbálni?
Pl ha szeretsz táncolni,akko rmenj el táncórára zumbára meg ilyenekre.Vagy ha művészi hajlamú vagy akkor vannak művészi körök ahova tudsz menni továbbfejleszteni magad.
Amiről Én itt most írogatok az végülis arról szól ha olyan helyre mész ahova az emberek csoportosan csinálják azt amit szeretnek ,ott könnyebb barátokat szerezni,mert már van egy közös érdeklődési kör.Ez olyan mint pl Én motoros vagyok.Egy csomó ismerőst és barátot is szereztem azáltal hogy felkutattam egykettő környékbeli klubbot(motor márkához kapcsolódóan),meg eljárok gurulásokra találkozókra.Itt sosem vagyok egyedül mert mindenki barát :) Jó ez mondjuk motorosoknál alap a testvériség :)
Szóval a lényeg hogy mozdulj ki otthonról többet!
Még fiatal vagy,fogsz még barátot találni,a lényeg egyenlőre hogy ha valakivel barátkozol legyél egy picit zárkozottabb hogy ne tudjanak kihasználni,ne a pénzedért szeressenek .
Igen, nekem legalább Ő itt van. Szívesen barátkoznék olyanokkal, akik hasonló helyzetben vannak mint én:)
Hogy szép vagyok-e? A barátom szerint gyönyörű, szerintem nem igazán..vagyis eléggé önbizalomhiányos vagyok, talán részben ennek köszönhetően, hogy sosem értékelték a barátságomat. Egyébként aránylag vékony vagyok, és kivételesen tudom, hogy egy régi barátnőm azért volt irigy, mert én vékony voltam, egy másik barátnőm meg elvileg a hosszú és vékony lábaimat irigyelte..de ezen kívül nem hinném, hogy mást irigyelnének... ha erre akartál kilyukadni :)
Csak mert a legtöbb felhasználó, aki barátsághiányra panaszkodik itt, az valami csinosabb csaj általában, aki meg párkapcsolat hiányra, az valami csúnya fiú...
Megoldást nem tudok, csak magyarázatot:
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__4..
Amúgy én a másik oldalon állok, mindig voltak barátaim, sosem voltam egyedül ilyen téren, viszont barátnőm csak alig-alig. Most is 4 éve egyedül vagyok lassan. Szerintem annak kellene örülnünk, ami van. Örülj, hogy van pasid.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!