A munkahelyemen egy nős pasi azt akarja, hogy legyek a szeretője. Ő 49 én 24 éves vagyok. Mit tegyek?
Ki ez a pasi neked? A Szulejmán szultán? Be akarsz lépni a háremébe?
Mocsok egy pali lehet. De te sem vagy semmi, ha tudod, hogy több szeretője van, és még gondolkodol, hogy mit tegyél.
Elképzelem, ahogy elmegy a Legyen Ön Is Milliomosba játszani.
- Kivel érkezett?
- A feleségemmel és két szeretőmmel.
Lol 23-as jól leírta egyszerűen és lényegre törően, ment a pipa. De szerintem továbbra sem az a kérdés hogy több szeretője van e vagy hogy a felesége mit szólt. Pasik meg főleg ne ítélkezzenek, csak az aki nem kívánt még meg egy nőt, úgy hogy tudta hogy nem lesz kapcsolat. Mert az ideális ez lenne: Megfelelő partnert találni és boldogan élni összhangban minden értelemben. De mivel ez a szituáció nem erről szól, nem kapcsolati téma, ezért az ítélkezés felesleges. Van akinek meg sem fordul a fejében ilyen, hisz tiszta lelkű ember akinek soha nem is volt ilyen kalandja. De a többi (városi) embernek ezt is meg kell tapasztalnia. Szerintem csak annak van joga ítélkezni aki soha nem kívánt meg senkit életében.
Mivel nem kapcsolatról van szó ezért a kommentek többsége felesleges. Nem akarnak megjelenni együtt sehol, szexuális együttlétről van szó, nem háremfelvonulásról. És ez erkölcsileg rossz persze, normális ember ilyenre nem vágyik, de van akinek ezt is meg kell tapasztalnia. Szóval mi az ellenvetés? Az hogy nős. Igen, de több szeretője is van és a felesége is tud erről valószínűleg és még az is lehet hogy neki is vannak. Van aki esetleg más ellenvetést is tud mondani? Azon kívül hogy nem helyes, nem helyes stb. Mert nem erkölcsi kioktatásra van szükség, csak abban az esetben ha olyan ember oktat ki aki még nem kívánt meg senkit úgy hogy tudta hogy nem lesz belőle kapcsolat.
Hát például az én erkölcsöm nem enged meg ilyen kapcsolatot.
Sőt huszonvalahány évesen inkább a hasonló korú fiú vonzana.
És az, hogy mással is csinálja akkor lehet, az bizony vakvágány.
Nem mennék bele.
Családja van, és sokadik se szeretnék lenni a sok között.
( kiíró már nincs, illetve nem lehet neki privátot írni. Jó régi a kérdés )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!