A munkahelyemen egy nős pasi azt akarja, hogy legyek a szeretője. Ő 49 én 24 éves vagyok. Mit tegyek?
Ezek elfogult válaszok. A család nem rád tartozik. Ennek az embernek kell elszámolnia a hűtlenségével és ehhez a szeretőknek nincs köze. Hisz lehet hogy valaki azt sem tudja hogy párja van az illetőnek, akár nőről van szó akár pasiról. A felelősség csak a partner vagy férj vagy feleség vállán van, hisz ő döntött úgy hogy csalfa lesz. Szeretők és csábítók mindig lesznek, és egy hűséges társ ellenáll, tehát nem értem miért a szeretőt kellene okolni és vádolni mikor csak a társ volt a hűtlen. Aki meg akar csalni valakit az meg is fog. Aki nem akar az nem fog. Egyszerű.
A kérdésedre: úgy látom téged érdekel a dolog, kérdező, esetleg felkeltette a fantáziád. Nekem nem a korral van gondom hanem a munkahelyi kapcsolatokkal, azokból jó nem szokott jó kisülni, főleg így hogy ilyen gátlástalanul csábít. Úgy értem hogy lehet valami nem kívánatos következménye. De a véleményem az hogy akkor sem lesz bajod ha belemész, legfeljebb tanulsz az eseményekből. De ha már belemész akkor tedd bűntudat nélkül. Ha egyáltalán nem érdekelne akkor gondolom nem tetted volna fel a kérdést. Szóval ha bele is mész, akkor is tudd később hogy ez nem normális kapcsolat és olyan partnered is lesz akivel összeilletek és jól kijöttök..
Valóban ELSŐSORBAN nem a szerető a bűnős az ilyen kapcsolatokban, elvégre ő nem csal meg senkit senkivel. Ennek ellenére én azt gondolom, hogy szeretőnek lenni erkölcsileg attól még elég aggályos.
Nem beszélve arról a tényről, hogy ugye szeretőként sose lesz az ember felvállalva. Kevésbé mehet el a "párjával" ide-oda.
Egyébként ha a pasasnak két szeretője is van, akkor most egyikkel megcsalja a másikat, vagy ez ilyen értelemben nem értelmezhető? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!