Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jogosan húzzák a szájukat,...

Jogosan húzzák a szájukat, hogy nem megyek a csapatépítőre?

Figyelt kérdés

Kb 3 hónapja jöttem vissza a munkahelyemre, 5 évet voltam itthon gyeden, gyesen.

Kitalálták, hogy csapatépítő lesz. Ez régen ez egy egész napos nyári program volt. Busszal, ebéddel, belépőkkel. Mindent cégköltségen.

Most valami műszak utáni kajálás, kávézás merült fel. Természetesen önköltségen.

Én nem megyek, mert délután én vagyok a gyerekekkel, a férjemnek szabit kellene kivennie. És kajára is ott és azokkal szeretnék költeni, akikkel szívesen töltöm a szabadidőm.

Erre megy a szájhúzás, hogy nem vagyok csapatjátékos, holott mindenkivel jóban vagyok, mindenkinek segítek mindenben.

ápr. 6. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

Ha a csapatért kell tenni, akkor az munka. Ha munkaidőn kívül kell munkával foglalkozni, az túlóra. De az ember saját szabadidejét arra áldozza, amire akarja. Szerintem ez ennyire egyszerű.

Szerintem el tudod magad is dönteni, hogy a gyereked vagy a szájhúzás a fontosabb.

ápr. 6. 21:48
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Nem jogos. Az ilyen munka utáni programok nolifereknek valóak, senkiknek se hobbijuk, se családjuk, se senkijük. Ők örülnek, hogy nem kell végre a 4 fal között rohadni munka után. El nem tudják képzelni milyen az, amikor valaki alig várja hogy hazamenjen.

nem kell velük foglalkozni.

ápr. 6. 21:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem csapatépítés, ez bulizás. A csapatépítést a munkahely szervezi.
ápr. 6. 22:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
nálunk helyi gyárban úgy néznek valakire ha nem hajlandó részt venni csapatépítőn mintha halálos bűnt követne el, az aktuálkis kisfőnökök teljes letolását kapja. egy lánynak azért is veszekednie kellett a vezetőséggel mert aktuálisan pont nemrég halt meg az anyja és nem kívánt részt venni emiatt ilyesmiben. a simán önszorgalom hiányából adódóakat talán meg még büntetik is
ápr. 6. 22:33
 5/7 A kérdező kommentje:
3, ezt a munkahely szervezi. Elvileg le is van foglalva valami terem, csak épp a fogyasztást magának állja mindenki
ápr. 7. 08:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
4: És mégis hogy büntetik, és milyen indokkal?🤔
ápr. 7. 15:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
5: Nincs mit szépíteni, ez a pofátlanság netovábbja. Kötelezni akarnak, hogy vegyél részt, de a fogyasztásodat neked kell állnod?
ápr. 7. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!