Vállalható ötletek ezek csapatépítőre?(Tudom a csapatépítő csak nyűg. Szerintem is az) Utolsó pillanatos ötletek, lány kollégákkal
Sajnos idén megkaptam, hogy én és egy másik ember szervezzük le az év végi céges bulit és végtelenül belefáradtam, hogy semmi sem jó, a dolgozók 99%-a lány, viselkedésben még mindig tizenévesek, valami "fiatalos, pörgős, csapatépítős" programot szeretnének és már alig van időnk leszervezni, részt akarnak venni, de minden ötletet leszaroznak, ellenben nem adnak segítséget. Ételen és jelképes ajandékon kívül 0 költségvetés van rá, hiába egy olvasott, külföldi magazin szerkesztőségéről beszélünk.
Mint mondtam egy magazinról van szó, így ilyen témájú játékokat találtunk ki és szeretném tudni, hogy ez szerintetek jó-e utolsó pillanatos tervnek, részt vennétek-e rajta?
Első körben: Össze kell rakni valamilyen "ruhadarabot" legyen időre, a rengeteg papírhulladékból ami az irodában van. Kis kreatív munka ránk fér mert úgy érzem kifáradtunk ilyen téren.
Második körben: szintén újrahasznosítás és csapatjáték lenne. Mindenki készítene magának újságból vagy barmilyen itt tornyusuló papírból egy szemkötőt, ezután lenne egy összedolgozós, bizalomépítős, vakon problémamegoldós játék.
Harmadik játék: a csapat fele továbbra is vakon marad és a másik fél irányításával felrajzol, felragasztgat egy címlapot.
A nap végén mindenki kap egy kis ajandékot és az aznap legjobban dolgozó és legkreatívabb kolléga kap az előre osszedobott penzből egy ajandékot amit közösen döntünk el.
"Sajnos idén megkaptam, hogy én és egy másik ember szervezzük le az év végi céges bulit"
LOL, és véletlenül se mondtátok, hogy"ez nem a ti hatáskörötök".
Tavaly elmentünk sörözni, majd a sarki gyrososhoz aztán megpróbáltuk peremigfosni a főnök budiját.
Nem emlékszem mi történt de örökre be lett tiltva a csapatépítő.
Főnök utána egy héttel került elő a kórházból, úgy eltört a lába, hogy műteni kellett.
Soha nem tudtam elfogadni és megérteni, hogy mire jók ezek az "úccéliárokbaisszukmagunkataztánmindenkikörbedugvagyvermindenkit" kúrák!
Az is értelmi fogyatékos, aki szervez, sőt, kötelezővé is tesz ilyeneket, de az is, aki önként jár ilyenekre!
A hab pedig az szokott lenni a tortán sok esetben, amikor még költségbe is verik ezért a résztvevőket, saját szabadidejüktől fosztják meg őket azért, hogy mások egyénre szabott hülyeségének felehessenek meg!
Szánalmas, képmutató vergődés az egész!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!