Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tinálatok volt már olyan,...

Tinálatok volt már olyan, hogy a főnök úgy berúgott a csapatépítőn vagy a céges bulin, hogy a viselkedésevel beégette magát?

Figyelt kérdés
Tehát leitta magát, és valami olyat csinált vagy mondott, ami miatt utána egy ideig kényelmetlen lehetett neki a dolgozók elé állni.

nov. 8. 21:32
A kérdező szavazást indított:
Nem volt még, egyik munkahelyemen sem.
Volt, kommentben elmesélem.
11 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Az összes főnököm az összes csapatépítőn, de nem származik belőle kellemetlenségük, mert mindenki totál részeg, ez amúgy elvárás, szóval már csak azok mennek eleve, akik ingyen piát akarnak és fetrengeni utána a földön.
nov. 8. 22:08
 2/8 A kérdező kommentje:
1: Nem is tudom. Nekem biztos furcsa lenne, hogy valaki, akit látok a céges rendezvényen berúgni, összevissza beszélni, meg fetrengeni, esetleg bizarrabb dolgokat is csinálni, utána ugyanaz osztogatja megint nekem az utasításokat, meg kritizál, ha valamit nem jól csinálok.🤔🙂
nov. 8. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem egy rosszindulatú, mitugrász, semmihez sem értő, szakmailag és emberileg is nulla főnöktől sem jó utasításokat kapni, hiába nem iszik egy korty alkoholt sem. Akkor már inkább legyen egy jó fej, emberséges, szakmailag is támogatni tudó főnök, aki a csapatépítőn iszik. Mert ha másnap kijózanodik újra lehet vele együttműködni, az első típusnál meg max várhatjuk a csodát.
nov. 8. 23:25
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Nálam nem volt, de pároméknal jó bögytáncot járt a főni az egyik hírhedten minden csapatépítón totálrészek nőcivel. Öreg szarok amúgy, 55 felett, de hát irtó gáz 😃
nov. 9. 01:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt, ki is rúgták.
nov. 9. 11:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Berúgott,lehülyézett,megalázott embereket,engem is.Többen nem is mentünk utána ilyen eseményekre.A végére az irodájában fetrengett.
nov. 9. 11:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a főnököm mesélte, hogy egy régebbi csapatépítőn, amikor még nem volt a főnököm, az ő akkori főnöke ott, előtte bőgött hóttrészegen, hogy nem hajlandó vele dugni a felesége :D.
nov. 11. 18:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyan tulaj-főnök volt már, aki helyből olyan rohadék, hogy berúgni nem is mer nyilvánosan évek óta :D
nov. 12. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!