Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Általános munkarend vagy több...

Általános munkarend vagy több műszakos munkarend?

Figyelt kérdés

Melyikben dolgozol és melyik a jobb neked?

Általános munkarendben dolgozom. 7:30-ra megyek dolgozni, van egy fél órás ebédszünet és délután 4kor végzek, kb 5 előtt szoktam hazaérni.

Ami szeretek benne hogy a hétvégék szabadok, jobban kiszámítható és két egymás utáni szabadnapom van. Viszont el kell kéredszkednem előbb ha pl orvoshoz megyek vagy a kocsimat kell műszakira vinni mert ezek mind bezárnak 4-5 között és nem biztos hogy odaérek időben. Szerencsére a főnököm laza, sokszor nem is vonja le a béremből ha elmegyek 1-2 órával előbb.

Dolgoztam több műszakban is, ott reggel 5 és este 10 közt bármikor beoszthattak, kiszámíthatatlan volt, csak előre 2 hétre tudtam a beosztást. A szabadnapok többnyire hétköznapra estek, nem mindig egymás utáni napok voltak szabadnapok. Amit szerettem benne hogy a szabadnapomon eltudtam intézni olyan dolgokat mint orvos, bank, hivatalok. Viszont ha hétvégén volt valami összejövetel akkor arról lemaradtam nagy valószínűséggel.

ma 14:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Általánosban dolgozok, és nem is akarnék több műszakban dolgozni. A családban, ismerősi körben mindenki általánosban van, gyerekeim vannak akik szintén hétköznap vannak iskolában, ritka szar lenne úgy szervezni az életünket hogy én a hétvégék egy részében dolgozok.
ma 15:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Én 3 muszakba dolgzok heti valtasba igy is lehet elore tervezni
ma 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!