Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért gond az egy kollektívàba...

Miért gond az egy kollektívàban ha valaki hallgatagabb?

Figyelt kérdés
Ez a munka szempontjàból szerintem semmi gondot nem okoz.
febr. 16. 17:40
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
10.ezt nem ertem??
febr. 16. 18:35
 12/24 A kérdező kommentje:
Ha en vallalatid alapitanek ott biztos nem lenne klikk😃mindenki belebukik a munkajaba es dolgozik ott a fel ora szunet,azon felul mindenki terjen vissza a sajat munkajahoz
febr. 16. 18:36
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy a kérdés és hozzá a válaszaid tényleg provokatív.

Én is csendesebb vagyok de megértem ha mást zavarja.

Attól, hogy valaki nem beszél annyit a másiknak se kell megváltozni aki meg sokat beszél.

Ahogy az se feltétlen lenne normális, ha a munkahelyen a kollégákat nem engednéd beszélgetni egymással. Bár munkafüggő is valahol amúgy nem zavaró ha beszélnek közbe tudják csinálni.

Pletyka meg mindig mindenhol lesz (alapból is mindig pletykálunk mi emberek). Rosszindulat szarkavarás is bár ezt én se szeretném de elfogadtam,hogy van/lesz. Ez ellen főnökként esetleg tudsz tenni bár függ attól is mekkora a céged.

febr. 16. 20:42
 14/24 A kérdező kommentje:
Persze nem azt mondom hogy ne beszeljenek de tartsak ok is tiszteletbe ha en nem beszelek annyit.Es ezert nem kell mas szemelyiseget a hata mogott tamadni,mert ezt eltem meg es kirugas elott allok.
febr. 16. 20:53
 15/24 anonim ***** válasza:
Abban az esetben gond, ha a környezete szegény kategóriába tartozik, így mindenki ki fogja használni.
febr. 16. 20:57
 16/24 anonim ***** válasza:
77%

Azt várják hogy állj ki magadért csak nem mondják. Hogy védd meg magad (én belefáradtam már) de ha neked fontos a munka ahol vagy akkor mond el, kérd ki magadnak, bizonyísd hogy ott a helyed és ne hagyjd magad elbizonytalanodni.

Ha így is kirúgnak akkor hülyék.

febr. 16. 21:00
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Kötve hiszem, hogy ezért állsz kirúgás előtt.
febr. 16. 21:52
 18/24 anonim ***** válasza:
Ha a cég portfóliójába bele van írva, hogy csapat-orientált munkavégzés, oda azért nem árt, ha az ember nem annyira introvertált szerintem.
febr. 16. 23:39
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha a feladatát megcsinálja képes segítséget kérni vagy szívesen segít a másiknak akkor miben gátolja meg a másikat azzal hogy ő introvertált vagy sem
febr. 17. 00:00
 20/24 anonim ***** válasza:
77%
Az már más tészta, hogy muszáj mások felé nyitni
febr. 17. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!