Mi lehet a gond?
Érett, művelt nő vagyok, több szakmai végzettséggel és két nyelv ismeretével. Diplomám nincs.
Az önéletrajzomban ma már csak egy szakmát és egy nyelvet tüntetek fel, hogy jobban fókuszáljak a célzott pozíciókra.
Mintegy 6500 állásra jelentkeztem, amelyekből körülbelül 1000 interjúra hívtak..
Az interjúk során azonban gyakran azt a visszajelzést kaptam, hogy úgy érzik, a profilom nem illeszkedik megfelelően a csapatba.
Több karrier tanácsadónál jártam ahol ,az Önéletrajz és motivációs levél elemzések voltak.
Átnézte a dokumentumaimat, és segíetett kiemelni azokat az elemeket, amelyek vonzóak
Interjútechnika fejlesztések is voltak,amiben megfigyelte hogyan kommunikálok, milyen benyomást keltek.
Segített abban, hogy olyan cégeket és pozíciókat célozzak meg, ahol a szakmai és személyes tulajdonságaim jobban érvényesülhet.
1 éve nem találok állást Budapesten
Bérigènyem sem elrugaszkodott.
Ápolt igényes a külsőm
Nincs problémám az önbizalmammal sem. Teljesen stílusosan önazonosan el tudom magam adni az interjúk során.
Utolsó sorban ezt leírtam.
A szakmai végzettséged nem releváns a megpályázott állásokhoz.
Durva példa, nem bántásból írom: van egy porcelánfestő és egy pedagógia asszisztens végzettséged, valamint lovári és szuhaéli nyelvismereted akkor hiába jelentkezel egy multihoz titkárnőnek.
Érzésem szerint nem a végzettségednek megfelelő állásokat pályázol meg.
A helyedben SSC-re jelentkeznék.
Sajnos de
nagyon sok álláshirdetès nem valós, adatgyűjtés, információszerzés, piac feltérképezése,brandèpîtès...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!