Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi lehet a gond?

Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Érett, művelt nő vagyok, több szakmai végzettséggel és két nyelv ismeretével. Diplomám nincs.

Az önéletrajzomban ma már csak egy szakmát és egy nyelvet tüntetek fel, hogy jobban fókuszáljak a célzott pozíciókra.

Mintegy 6500 állásra jelentkeztem, amelyekből körülbelül 1000 interjúra hívtak..

Az interjúk során azonban gyakran azt a visszajelzést kaptam, hogy úgy érzik, a profilom nem illeszkedik megfelelően a csapatba.

Több karrier tanácsadónál jártam ahol ,az Önéletrajz és motivációs levél elemzések voltak.

Átnézte a dokumentumaimat, és segíetett kiemelni azokat az elemeket, amelyek vonzóak

Interjútechnika fejlesztések is voltak,amiben megfigyelte hogyan kommunikálok, milyen benyomást keltek.

Segített abban, hogy olyan cégeket és pozíciókat célozzak meg, ahol a szakmai és személyes tulajdonságaim jobban érvényesülhet.

1 éve nem találok állást Budapesten

Bérigènyem sem elrugaszkodott.

Ápolt igényes a külsőm

#Budapest #munkahely #önéletrajz #Nem illesz bele a csapatba
jan. 1. 19:07
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Milyen állásokra jelentkezel? Elég furcsán hangzik, hogy 6500 helyről senkinek nem felelsz meg.
jan. 1. 19:19
 2/27 anonim ***** válasza:
58%
Ja, most olvasom, hogy kb 1000 helyen interjú is volt. Nem vagy véletlenül nagyon visszahúzódó, lassan beszélsz, egyszerűen fogalmazol, ápolatlan hatást keltesz, esetleg véletlenül büdös vagy? Bocs, nem bunkó akarok lenni, csak a lehetséges okot keresem.
jan. 1. 19:21
 3/27 A kérdező kommentje:

Nincs problémám az önbizalmammal sem. Teljesen stílusosan önazonosan el tudom magam adni az interjúk során.

Utolsó sorban ezt leírtam.

jan. 1. 19:23
 4/27 anonim ***** válasza:
84%
1000 ből 1 helyen se feleltél meg? Mindenki elutasított. kötve hiszem, ilyen nincs.
jan. 1. 19:25
 5/27 A kérdező kommentje:
Több karriertanácsadónál jártam egyszerűen fogalmuk sincsen ,mi lehet a gond, hiszen már az első perctől kezdve látták rajtam,hogy minden a helyén van nonverbálisan és kommunikáció szinten is .
jan. 1. 19:26
 6/27 anonim ***** válasza:
70%
Ismerős a szituáció, nagyon is... Részben valóban nagyon nehéz elhelyezkedni, állást találni több oknál fogva. Szerintem, így leírva a személyiségeddel lehet a változtatni való, ez is okozhatja a sikertelenséget. Ha rendben az Önéletrajz, meg mi egymás, akkor pl.: önismereti tréning segítségével feltérképezheted önmagadat, így rálátnál hogy min érdemes változtatni. Remélem ez segít.
jan. 1. 19:26
 7/27 anonim ***** válasza:
84%

A szakmai végzettséged nem releváns a megpályázott állásokhoz.

Durva példa, nem bántásból írom: van egy porcelánfestő és egy pedagógia asszisztens végzettséged, valamint lovári és szuhaéli nyelvismereted akkor hiába jelentkezel egy multihoz titkárnőnek.

Érzésem szerint nem a végzettségednek megfelelő állásokat pályázol meg.

A helyedben SSC-re jelentkeznék.

jan. 1. 19:27
 8/27 A kérdező kommentje:

Sajnos de

nagyon sok álláshirdetès nem valós, adatgyűjtés, információszerzés, piac feltérképezése,brandèpîtès...

jan. 1. 19:27
 9/27 A kérdező kommentje:
Reveláns a végzettségem és a beadott állásra a pályázatom is.
jan. 1. 19:32
 10/27 anonim ***** válasza:
90%
Milyen típusú munkakör pontosan, amire jelentkezel? Meg mi a végzettséged?
jan. 1. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!