Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi lehet a gond?

Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Érett, művelt nő vagyok, több szakmai végzettséggel és két nyelv ismeretével. Diplomám nincs.

Az önéletrajzomban ma már csak egy szakmát és egy nyelvet tüntetek fel, hogy jobban fókuszáljak a célzott pozíciókra.

Mintegy 6500 állásra jelentkeztem, amelyekből körülbelül 1000 interjúra hívtak..

Az interjúk során azonban gyakran azt a visszajelzést kaptam, hogy úgy érzik, a profilom nem illeszkedik megfelelően a csapatba.

Több karrier tanácsadónál jártam ahol ,az Önéletrajz és motivációs levél elemzések voltak.

Átnézte a dokumentumaimat, és segíetett kiemelni azokat az elemeket, amelyek vonzóak

Interjútechnika fejlesztések is voltak,amiben megfigyelte hogyan kommunikálok, milyen benyomást keltek.

Segített abban, hogy olyan cégeket és pozíciókat célozzak meg, ahol a szakmai és személyes tulajdonságaim jobban érvényesülhet.

1 éve nem találok állást Budapesten

Bérigènyem sem elrugaszkodott.

Ápolt igényes a külsőm

#Budapest #munkahely #önéletrajz #Nem illesz bele a csapatba
jan. 1. 19:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Engem se vesznek fel sehova 1. 5 eve. Erettsegi vizsga, nyelvtudas, apolt, divatos kinezet. Be se hivnak interjura se, csak evi 1–2-szer.
jan. 2. 00:54
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Tudtok nyelveket! Miért akarnátok itt maradni? Itt csak szenvedés van.
jan. 2. 01:08
 13/29 anonim ***** válasza:
70%
És 1 éve munkanélküli vagy? Mert lehet, hogy az sem tetszik neki. Vagy csak váltanál budapesti munkára?
jan. 2. 01:10
 14/29 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem tetszik neki hát nem tetszik. Mi köze van hozzá már bocs? Különböző okai lehetnek: ápolta apját, anyját, van tartaléka, stb...nem értem miért ez alapján ítélik meg az embert. Embereket tesznek tönkre ezek a hresek
jan. 2. 01:14
 15/29 A kérdező kommentje:

Az interjúk során azonban gyakran azt a visszajelzést kaptam, hogy úgy érzik, a profilom nem illeszkedik megfelelően a csapatba

Nekem ijesztő ,hogy 1000 interjúnál 900 ezt mondta.

jan. 2. 06:39
 16/29 A kérdező kommentje:

Érettségim van

Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző

Tb bér ügyintéző, pénzügy számvitel.

Tanult nyelvek angolból B2 vizsgára készülök

Spanyol B1

Olasz A2

jan. 2. 06:42
 17/29 anonim ***** válasza:
Még tanulj meg németül is, és mehetsz Németországba
jan. 2. 09:07
 18/29 anonim ***** válasza:

"úgy érzik, a profilom nem illeszkedik megfelelően a csapatba"

Ez csak egy phos lerázós szöveg. Ha ennyire nem illenél, be se hívtak volna.

Arra nem gondoltál, hogy épp túl magabiztos vagy??? Az is lehet hátrány, ha valakinek ennyire "lehengerlő" a modora. Vagy az öltözködésen változtass. Inkább az olda fashion mellett voksolj.

Különben sajnos le kell lombozzalak, de logisztika és TB számfejtés diploma nélkül kb a raktárosi szint. Alighanem felülpozícionálod magad, egy sima OKJ végzettség ebben az iparban irodai munkára kevés. Tudom, mert én is próbálkoztam a logisztikával OKJ-n még nemzetközi szállítmányozóm is van, 3 szakmát végeztem 4 év alatt ezen a területen és semmit nem értem el vele. Egy napot nem dolgoztam ebben. Ráadásul épp recesszió van idehaza, nem kapkodnak ilyen végzettségért.

Pályázz valami szerényebb munkakört. Raktárosi poziba vagy adminisztratív körbe. Ha benne vagy egy cégbe, már könnyebb belsős állásokat megpályázni, főleg ha már ismernek és látják a szorgalmad.

jan. 2. 09:12
 19/29 A kérdező kommentje:
Irodai munkaköröket pályázok meg
jan. 2. 09:42
 20/29 anonim ***** válasza:
Veled nincs semmilyen gond. Szerintem. A gond az, hogy sok az ember, sok a jelentkező.
jan. 2. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!