Próbaidő alatt felmondtam de még mindig be vagyok jelentve ebből lehet valami gond?
"Most arra játszanak hogy leteljen és csak 30 napos felmondással szabaduljak meg tőlük?"
. Ez egy jó nagy marhaság. Ha szabályosan, írásban felmondtál náluk, akkor érvényes a felmondásod.
Miféle "határidő" nem telt le? Hiszen írta a kérdés alatt hogy azonnali hatállyal mondott fel, ami a próbaidő alatt teljesen szabályos.
Akkor viszont papíron szerintem minden okés, 5 munkanapjuk van arra hogy kiadják a kilépő papírjaidat és kifizessék a béredet, ami eszerint jövő hét szerda vagy csütörtök.
(#5-ös bocsi, ha erre a határidőre gondoltál, az valóban még nem telt le.)
"Próbaidő alatt felmondtam de még mindig be vagyok jelentve ebből lehet valami gond?"
Semmi. A munkaviszonyod aznap megszűnt és kész. A be- és kijelentés nem a te dolgod, majd intézi az, akinek a dolga. Egyébként valóban 8 nap van a kijelentésre.
Én 11 éve számoltam le az előző munkahelyemen. Azóta elfelejtettek kijelenteni. Engem nem zavar. A mostani munkáltatómat sem, pedig a NAV-nál dolgozom.
Folyamatosan zárják le a nyitott jogviszonyokat (ahol nem volt T1041 leadva), valószínűleg egyszer majd hozzám is eljutnak és hivatalból lezárják azt. Se hátrány, se előny nincs belőle és nem is volt. Ennyi...
Ami ennél fontosabb: A munkaviszony kezdete legyen mindig bejelentve! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!