Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hétfőn kezdek új helyen,...

Hétfőn kezdek új helyen, elküldtek pénteki napra üzemorvoshoz, de lehet nem tudok elmenni lehet gond belőle?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy igazából nem tudom el tudok-e menni, mert a régi helyemen aznap van az utolsó napom, és fogalmam sincs mikor végzek (bürokratikus állami cég) így sajnos igent mondtam, és lefoglalták nekem az időpontot kora délutánra. Ha nem érek oda lehet szerintetek, hogy mást vesznek fel? Igazából ettől félek. Mert mikor utaltam erre, hogy nem biztos, hogy odaérek azt mondták abból gond lesz, oldjam meg.
2024. jún. 11. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted véletlen mondták ezt?
2024. jún. 11. 19:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát nem véletlenül félek, igen meg kellett volna mondanom, hogy aznap még a régi munkában vagyok elkötelezve és nem jó az időpont, de elbaltáztam sajnos így most aggódhatok péntekig...
2024. jún. 11. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
HA nem mész el, hétfőn nem tudsz kezdeni az uj helyen, mert oda már úgy kell menni, hogy megvolt az orvosi vizsgálat.
2024. jún. 11. 19:52
 4/7 A kérdező kommentje:

Ahw,hát mindegy valahogy akkor muszáj lesz, legfeljebb elmegyek orvoshoz aztán utána visszamegyek, ha még akarnak valamit...

Köszönöm

2024. jún. 11. 20:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
LElépsz korábban. Mit csinálnak, kirugnak?:D
2024. jún. 11. 20:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát ez sajnos nem ilyen egyszerű, mert pénzzel és értékcikkekkel kell elszámolnom, ha nem teszem meg követelhetik rajtam.
2024. jún. 12. 06:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Jelezd a feletteseidnek, hogy te el fogsz menni az üzemorvoshoz, rendeljenek oda egy munkatársat, akinek át tudod adni a pénzt!

Ne hagyd ki ezt az üzemorvosit, mert akkor ugrik a következő munkahelyed.

2024. jún. 12. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!