Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Törölnétek és blokkolnàtok...

Törölnétek és blokkolnàtok tàrsasàgi oldalon a főnökötöket és kollégàitokat ha felmondàst kapnàtok?

Figyelt kérdés
Ha részük volt abban,hogy felakarjanak mondani.A hatatok mogott szervezkedtek,a szemedbe viszont nem mutattak.Inkabb apro jelek voltak meg valtozas a vegzett feladatokban.Leredukàltàk a feladatokat.Az tény és való a többi munkàs egy klikk.Nem sokan vagyunk,kis cég.Végül engem késztettek arra a cselekedetükkel hogy felmondjak mivel màr el volt készítve a felmondàs szàmomra csak tudomàst szereztem róla,mindenféle ràgalmakat írt abban a főnöknő hogy mit kér mi kerüljön bele.Egy hibàmra ràugrottak azt jól kiszinezték a többi nevetséges dolog.
febr. 16. 00:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Közösségi oldalon külön profilom van az éppen aktuális kollégáknak. Amint lelépek valahonnan, a profilom törlöm, csak azokat "viszem át" a valódi oldalamra, akikkel a jó kapcsolat megmarad.

Nálam ez így működik, nem kell magyarázkodnom, és letiltanom senkit sem.

febr. 16. 06:31
 12/27 anonim ***** válasza:

Igen. Voltam ilyenben, és mindet, sorban végig tiltottam.

Miért? Hogy ne tudják nézegetni a profilomat, és közben kárörvendeni.

febr. 16. 07:16
 13/27 anonim ***** válasza:
Tiltottam őket.
febr. 16. 07:31
 14/27 A kérdező kommentje:
12.pont ezert hogy tudomasuk se legyen rolam es nekem se roluk.Meg ilyenek nem kellenek az ismeroseim koze
febr. 16. 07:34
 15/27 anonim ***** válasza:
Én biztos nem mondanék föl magamtól. Fizessék csak szépen ki a végkielégítést!
febr. 16. 07:37
 16/27 Sanyi2025 ***** válasza:
Nem, nem változtat az ismeretségen a szimpátia.
febr. 16. 07:51
 17/27 A kérdező kommentje:
15.arra keszul,hogy megtamad a hiba miatt,nem akar vegkielegitest fizetni
febr. 16. 08:49
 18/27 A kérdező kommentje:
Azert akarna megtamadni mert mas indokkal nem birna felmondani,es akkora feneket kerit a dolognak,ugy akarja beallitani,hogy nem biztos jogy tisztara tudnam mosni magam.A hibat nem tudom semmisse tenni,voltak ettol nagyobb hibak masoknak.Itt inkabb arra megy ki a jatek,hogy szabadulna tolem
febr. 16. 09:02
 19/27 anonim ***** válasza:
A neved már rég nem tiszta...
febr. 16. 09:50
 20/27 A kérdező kommentje:
Tiszta...oelottuk nem az,meg azoknak nem akiknek beszelt errol
febr. 16. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!