Mit utáltok a kollégáitokban?
Érdekelnek a sztorik és ki is akarom ezt most beszélni magamból. Egyik kérdésem alatt is írtam ami nem erről szól, de most vagyok olyan zabos hogy külön el akarom mesélni :D
Három közvetlen munkatársam van, mind nő (én is az vagyok), az egyik igazából csak flegma és nem szimpi de nem tett különösen rosszat. Van egy másik akinek minden meg van engedve, rengetegszer tart szünetet, elmegy ebédelni elvileg fél órát szabadna de gyakorlatilag 2 és felet is volt már. Vagy elmegy cigizni és nem jön vissza előbb mint fél óra. Magán telefonokat intéz folyamatosan. De ez is csak engem zavar senki le se szarja. A másik meg ilyen túlzottan szabálykövető és tudálékos. De a legnagyobb baj hogy beszól arra hogy én mikor megyek ki wc re. Nem mondta senki hogy erre is szabályok vannak, én mindig mentem amikor kellett. Van olyan hogy csak ketten vagyunk éppen ott, mert az aki folyton szünetében van az megint szüneten van és pont a másik is, ezért ha én elmegyek 2-3 percre akkor ő egyedül marad, de nem ilyen nagy szar közepén hagyom ott amikor mindenképp ketten kellünk, hanem amikor épp munka sincs csak mindketten telózunk kb, a wc 5 méterre van a helyünktől, ha be is esik valami nagy munka visszaérek hamar. De ő szóvá tette ezt hogy nem lehet az hogy csak egy ember marad mert egyedül nem lehet lenni, várjam meg amíg valaki visszatér szünetről, mert bármikor történhet olyan hogy sos kell valamit csinálni és akkor az egyik azt csinálja a másik meg készenlétben áll hátha jön valami újabb munka. A múltkor hárman voltunk csak bent, nekem mennem kellett egy meetingre, előtte el akartam menni mosdóba de ő is pont akkor volt, csak hát én nem értem volna oda ezért megkértem a másik lányt (a flegmát), hogy figyeljen amíg nem vagyunk ott, neki ezzel semmi baja nem volt, a tudálékos meg leb.aszott hogy miért hagytam itt egyedül. De érdekes mert a felettesem nem szólt még ilyenre meg senki más sem. Engem rengetegszer hagytak már egyedül a másik két nő, mondták ha kellenek hívjam és jönnek, pedig ők nem mosdóba mentek hanem cigizni pl.
Ti mit utáltok a kollégákban? :D
Van egy kisebb csapat ingyenélő nálunk, de szó szerint. Amit tudnak, lejmolnak. Ha szól az ember, akkor megy a "Nem is úgy van..." szövegelés, a főnök meg "Hagyjuk nekik, szegények, betegek, stb.". Ez nagyon idegesítő, de kezdek rájönni, hogy:
ez is ilyen "szép" magyar szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!