Szoktatok segíteni a kollégáitoknak, akkor is ha nem kérik?
A mostani helyemen kb 1 éve vagyok, előtte olyan helyen dolgoztam, ahol egyedül voltam, tehát nyilvánvaló volt, hogy az én dolgom minden műszakváltásig.
A jelenlegi helyen is eleinte volt egyszer-kétszer, hogy ha nem volt mit csinálnom, mentem a munkatársak után, hogy segítsek-e, de az esetek nagyobb részében az volt a válasz, hogy nem tudok, mert nem férünk oda annyian, csak kerülgetnénk meg zavarnánk egymást. Szóval már egy jó ideje nem kérdezem, úgy vagyok vele, hogy majd szólnak, ha kell segítség, mint ahogy néha szoktak is. De néha így meg azon gondolkodom, hogy lehet rossz véleménnyel vannak emiatt rólam, hogy én nem ajánlom fel, akkor se ha a saját munkám kevés.
Nem, - szabad akaratuk ellenére nem szoktam beleavatkozni mások munkájába.
Ha kérnek tőlem segítséget, akkor viszont nem lehet kérdéses, hogy segítek-e - és van is köszönet az általam nyújtott segítségben.
Tudják is rólam ezeket, - tehát nincs már szükség arra, hogy ajánlgassam magam vagy a képességeimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!