A kollégáitok közül kinek milyen furcsaságai vannak, amit nehezen értetek meg, esetleg nehezen toleráltok?
Az előző munkahelyemen csak szimplán meg van engedve, hogy bevigyék a kutyát. Többes szám... évekig csak egy volt, de azt hallottam, hogy mióta nem dolgozom ott, másnak is megtetszett, és már 2-3 kutya van. Mászkálnak, mögéd mennek, lenyálazzák a padlót. Van, hogy észre sem veszed, hogy lefeküdt melléd az asztal alá, és úgy állsz fel, hogy megtaposod. Vagy mikor befeküdt a sarokba, és nem tűnt fel, hol van, a gazdája elsírta magát, mert azt hitte, kiment az utcára és eltűnt.
A másik idegesítő dolog az ablaknyitogatás volt. Télen kinyitja az ablakot, majd kimegy a konyhába. Te fázz, hogy jön rád a hideg, ő meg kint "várja", hogy kiszellőzzön. Amikor láttam, hogy nincs bent senki, azonnal bezártam.
És akkor exem:
bejön fél óra késéssel, kávécsinálás még fél óra, 10-kor el is kezdett dolgozni. Ebédszünet 1 óra. Délután konyhában naplopás még 1 óra. 8 óra munkából kapásból 3 mínusz.
Egyik állandó sz@rt kever, szóval ott a fura érzés már megint milyen sz@rt kever.
Másik állandóan beszél, vagy eszik, vagy röhög a semmin, tuti nem komplett.
Harmadik rosszindulatú.
Sok másik kétszínű.
Csak addig vagyok jó amíg segítek ha nekem kell valami levagyok sz#rv#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!