A kollègàitok is àskàlòdnak? Több kollègàval vagyok összezàrva az irodában. Egy irodàban. Egymàs mellett ülünk. A többsèg jòfej. Nèhàny alàzgat. Nàlatok is pletykàlnak? Figyelik, besùgjàk egymàst? Hogy kezelitek, hogy bìrjàtok?
#1 Nehogy azt hidd.Férjem munkahelyén csak férfiak dolgoznak, ott ugyanez megy, elmondása szerint.
Az én munkahelyemen női többség van, mégsincs az a szar légkör, rosszindulat, mint ami a férjem munkahelyén.Ez csak attól függ, kinek mekkora szerencséje van.
Ahol többen dolgoznak, ott mindenhol van pletyka, klikkesedés.
A baj az, ha van nehany rendes kollega es van egy igazan rohadek f*sz aki beszologat mindenkinek ugy hogy legszivesebben pofan b*sznam hogy a feje lerepulne
Na az ilyen miatt utalok bejarni dolgozni
Természetesen!
Kijelentettem: Bruttó 300.000 + műszakpótlék + 34.000 cafeteria, munkaszerződésben (holnap 06-14 óráig) 640 darab késztermék!
Az ilyen plusz ingyen baromságok nem érdekelnek! Nem kapok érte pénzt! Fizetsz nekem azért, hogy a hülyeségeidet hallgassam? Nem! Erről van szó!
Kösz a véleményeket. Tanácsokat. A kollégáim többsége jó fej, segítőkészek, a nők is. Csak sajnos vannak bántó sértő megjegyzések. Is. Más kérdés, hogy én is sokat hibázom.
Vidéki cég, hivatal. Mindenki ismer mindenkit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!