Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más is van olyan aki nem bír...

Más is van olyan aki nem bír 8 órát dolgozni?

Figyelt kérdés

Nekem ez a problémám, én max 6 órás állásban tudok dolgozni, de leginkább 4 óra munka az ami jól esik.

Nem is értem ez csak Magyarországon ennyire bevett dolog, hogy 8 vagy 12 órákat dolgoznak?

Szerintem sokkal több 6 órás munkahely kellene

febr. 13. 21:12
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
0%

"Mondjuk arra fel, hogy nem akartunk megszületni 26-os?"

Jaaa 😂 Jó, de el kell, hogy keseritselek, a világ nem így működik, ez a rinya senkit sem érdekel.

Kovetelhetsz bármit, nem fog eltartani senki, ha munkaképes vagy.

febr. 15. 19:00
 32/42 anonim ***** válasza:
És ha engem nem érdekel 31-es, hogy a világ nem így működik? Ha az én rinyám nem érdekel senkit, engem meg az univerzum működése nem fog érdekelni.
febr. 15. 19:27
 33/42 anonim ***** válasza:
75%
Igaza van a 32-esnek, szemétség, hogy egyesek szinte a semmmiért milliókat vesznek fel, másoknak meg havi 200-300 ezres fizetésekből kell nyomorogniuk, dolgozniuk rengeteget. Igazságtalan a világ.
febr. 15. 19:36
 34/42 anonim ***** válasza:
74%
Jó lenne az alapfizetes el lennék én otthon
febr. 15. 20:12
 35/42 anonim ***** válasza:

Pont az a baj, hogy aki nem munkaképes, annak is dolgoznia kell, más ingyenélő politikus és haverjai meg több jogcímen veszik fel az állami pénzeket.

febr. 15. 21:24
 36/42 anonim ***** válasza:
Bár csak nyolcat kéne...napi 10-11 órákat nyomok, és gyűlölöm.
febr. 16. 07:19
 37/42 anonim ***** válasza:
Keress 8 oras munkahelyet
febr. 16. 09:11
 38/42 anonim ***** válasza:
19%
#32 Hát akkor ne erdekeljen. Attól még a dolgok nem fognak a te lustaságodhoz igazodni. Lehet ezen hisztizni, csak felesleges. Esetleg a hasonszőrü pajtijaiddal vonuljatok ki a társadalomból egy lakatlan szigetre, és várjatok, amíg szépen éhen haltok, mert megmozdulni sem vagytok hajlandók saját magatokert. De azt hiába várjatok, hogy majd mások eltartanak titeket, amíg ti otthon veritek a répát.
febr. 16. 12:44
 39/42 anonim ***** válasza:

Jobb lenne ha csak magunkért kellene dolgozni, nem másokért, szebb világ lenne, csak egyből le igáznák a kizsákmányoló vezetők.

febr. 16. 14:02
 40/42 anonim ***** válasza:
38-as, ha valóban csak magunkért kell dolgoznunk, akkor miért vonnak le annyi adót a fizetésünkből? Miért nem kaphatunk több nettó fizetést? Miért kell az adónkból segélyezni másokat?... Hazugság, hogy csak magunkért dolgozunk.
febr. 16. 15:08
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!