10. Meg ha ezekre még nem jönne rá, hogy világrekord ÁFA van mindenre. :(
febr. 13. 22:42
12/42 anonim válasza:
Munkától függ…
Nekem 5-6 óra szokott lenni a tényleges, termelő, produktív munka.
Van ugye ebéd, kaja kóma fázis, meg néha pihenni is kell két feladat között. Mész budira is trónolni…
Szerintem a legtöbb ember így van ezzel. Direkt 8 óra van, mert a fenti dolgok is bele vannak számolva.
febr. 14. 02:03
13/42 anonim válasza:
Drágáim, lehet vállalkozónak menni, és annyit dolgozni, amennyi jól esik, nem fog senki arra kötelezni, hogy napi X órát töltsetek munkával.
febr. 14. 06:50
14/42 anonim válasza:
Igazából a legtöbb ember nem dolgozik 8 órát, csak ott van annyit a munkahelyén. Millió kimutatás született már erről, hogy a valós munkavégzés kb. 5, jó esetben 6 óra, a többi tengés-lengés, kávé, cigi, beszélgetés, munka imitálás. Ezért nem értem, mit pattog mindenki a home office-ra, ugyanúgy nem dolgozol 8 órát a munkahelyeden se, csak ott vagy annyit. Home office-ban legalább értelmesen telnek ezek a kis fű alatti pihenők.
febr. 14. 08:36
15/42 anonim válasza:
Egy jobb anyagi helyzetű világban valamilyen szinten én is gondolnék arra, hogy 6 vagy 7 órásnak kéne lennie a teljes munkaidőnek. Egyébként nálunk például az a tapasztalat, hogy a pénteki 6 óra alatt vagyunk eredményesebbek.
febr. 14. 08:53
16/42 anonim válasza:
14. Mert jó helyen dolgozol ezek szerint. De egy rossz munkahelyen a beled is kihajtjak az utolsó percig is pl gyári munka. Még a szünetet is le dolgozni sok helyen.
febr. 14. 08:56
17/42 anonim válasza:
16: Jogos, irodai munkákból indultam ki alapvetően, meg ilyen "ott kell lenni" munkahelyekből, vendéglátó, kisebb boltok, üzletek, eü. Van, hogy dömping van, meg van 1-2 óra, mikor alig csinálsz valamit. Gyárban, multi élelmiszerboltokban nem dolgoztam soha, ott valóban más lehet a szitu.
febr. 14. 09:16
18/42 anonim válasza:
Home officeban azért kibírható a napi 8 óra.
febr. 14. 10:40
19/42 anonim válasza:
Drága 13-as, vállalkozóként annyit kell dolgoznod amiből meg tudsz élni. Általában ez több mint napi 8 óra, de még 12 is kevés néha :)
18-as én is azt hittem, majd elmentem home office call center munkára, 1 óra se volt kibírható, nemhogy 8.
febr. 14. 11:40
20/42 anonim válasza:
Nem én vagy a 18-as, de az ügyfélszolgálat, call center szerintem a legborzalmasabb, ami létezik :D Az összes hülye paraszt rajtad vezeti le a feszkóját, borzalmas, sose csinálnám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!