Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más is van olyan aki nem bír...

Más is van olyan aki nem bír 8 órát dolgozni?

Figyelt kérdés

Nekem ez a problémám, én max 6 órás állásban tudok dolgozni, de leginkább 4 óra munka az ami jól esik.

Nem is értem ez csak Magyarországon ennyire bevett dolog, hogy 8 vagy 12 órákat dolgoznak?

Szerintem sokkal több 6 órás munkahely kellene

febr. 13. 21:12
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
89%
13: Mert ugye vállalkozónak menni, és be is futni vele olyan pofonegyszerű, bárki számára megvalósítható dolog.🤦‍♂️
febr. 14. 12:14
 22/42 anonim ***** válasza:
92%

Inkább 4 oras munkahely kellene, 12-16-ig

Az lenne az ideális

febr. 14. 12:48
 23/42 anonim ***** válasza:
92%
Hát persze 21-es, csak párszáz millió forint félretett pénz kell, egy kiemelkedő piacértékű tudás birtokában kell lenned és csak szerencsésnek kell lenni. Legfrisseb statisztikák szerint 40% a vállalkozóknak az első évben elhullik, és 20 éven belül 80% csődöl be :D
febr. 14. 12:52
 24/42 anonim ***** válasza:
66%
Az 20-as... Madzagon rángatott boxzsák vagy. A felettesek mikromenedzselik minden mozzanatod és a sok hülye csak a feszültséget levezetni jött, nem megoldásokért és még védekezned sem lehet. De családom szerint a legkönnyebb munka, mert csak telefonhívásokra kell válaszolni és ha te kedves vagy, veled is udvariasak lesznek :D Meg aki nem bírja az ügyfélszolgálatos munkát, az életképtelen szerintük.
febr. 14. 12:57
 25/42 anonim ***** válasza:
90%

23: Végülis, röviden, tömören és zanzásítva:

A szegénységre tök egyszerű a megoldás: meg kell gazdagodni!☝️🤨

febr. 14. 13:37
 26/42 anonim ***** válasza:
27%
#21 senki nem mondta, hogy egyszerű, de azért annyira nem is bonyolult. De ez a rinya, amit itt toltok, kikészít. Pont ezért írtam, hogy el lehet menni vállalkozónak. Akkor esetleg meglatjatik, mennyit kell a pénzért dolgozni, vagy hogy mire elég napi négy óra munka. Vagy nem értem, hogy gondoltátok, ki és mire föl adjon a napi 4-6 órás munkatokra olyan fizetést, amiből vígan megéltek?
febr. 14. 23:25
 27/42 anonim ***** válasza:
77%
Mondjuk arra fel, hogy nem akartunk megszületni 26-os? Nem mi akartunk egy olyan világba születni, ahol a megélhetésért 8 órát kell dolgozni... Ezt valami hülye kitalálta jóval előttünk.. És az mindegy, hogy az anyatermészet követeli ezt meg, kapja be mélyen az anyatermészet... És most nekünk kell szenvedni és meghalni, ha nem tetszik a világ működése, nagyon szuper.. Mert szüleimnek nagyon kellett reprodukálnia. NEM AKAROK DOLGOZNI ÉS KÖVETEM, HA MÁR IDEKÉNYSZERÍTETTEK, HOGY ADJANAK MEGÉLHETÉST INGYEN!
febr. 14. 23:35
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
27-es vagyok Ja és nem, nem trollkodásból írtam, tényleg így gondolkodom. Rühellek dolgozni és előbb dobnám fel a pacskert, mint 8 órában rabszolgáskodni, csak mert az univerzum így teremtette meg a dolgokat.
febr. 14. 23:36
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem hogy nem adnak semmit, de még el is vesznek tőled, úgy hívják ADÓ, és cserébe mit kapsz?Fel is fordulhatsz a közösségtől.

Ha meghalnak a rokonaid, egyedül maradsz, hiába fektettél energiát emberekbe, egyedül maradsz, kezdheted elölről a 0ról.

Ez a félelmetes, mai napig nincs közösség, mert ilyen primitív szinten ragadt az emberiség, hogy, családban élünk.

Sőt mást tartanak el a te adódból, aki reprodukálta magát, de eltartani nem tudja vagy nem akarja, vagy állami pénzből milliárdosok lesznek bizonyos családok, a te megmaradt pénzedet meg arra költik, hogy butítsanak, egymásnak ugrasszanak.

Oszd meg és uralkodj.

Migráns, kisebbségek, politikai ellenfelek, kreált ellenségek.

febr. 15. 00:35
 30/42 anonim ***** válasza:
Én is 6 órát bírok kérdező, utána szenvedés a maradék 2 óra. Titkárnő vagyok nekem szinte ebédszünetre sincs időm, 8 órát dolgozom és a fizu se jó. Sosem értettem aki azt mondja, hogy 6 órásból nem lehet megélni. De, meglehet. Én most 8 órában keresek annyit mint egy multinál keresnek 6 órában szerintem.
febr. 15. 12:05
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!