Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vezetőként milyen hátrányom...

Vezetőként milyen hátrányom lehet abból, ha tetszik egy ott dolgozó lány?

Figyelt kérdés
Jött a céghez, és igen szimpatikus. Ő egyszerű adatrögzítő. Nem a főnöke vagyok, de én már vezető pozícióban vagyok. Elég pletykás tud lenni pár ember nálunk. Nem voltam még ilyen helyzetben, származhat bármiféle hátrányom abból, ha kiderülne, hogy tetszik nekem az a lány? Gondolok itt tekintélyvesztésre, akármi.
febr. 8. 07:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ha tetstik az nem baj

Ha már kefélgeted és megtudják na az lesz a baj

febr. 8. 10:20
 12/20 anonim ***** válasza:

Visszakérdezek, neki milyen jövője lesz a cégnél, ha egy vezető simogatja? Ha valóban tetszik és meg akarod ismerni, akkor titokban kezdjetek randizni.

Ha alkalmit szeretnél, akkor tiszteld annyira egy kollegád, hogy nem vágod agyon a céges életét egy pletykával vagy azt is nagyon-nagyon diszkréten rendezzétek. Én vezető vagyok és nő, soha, de soha nem kezdek kollegával, ügyféllel, alvállalkozóval, olyannal, akivel bármilyen közös ügyem van akár alá-fölérendelten, akár mellérendelten.

febr. 8. 10:25
 13/20 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból írom, hogy soha semmilyen körülmények között nem szabad egy párkapcsolatot a munkahelyen belül csinálni.

Mind a kettőtöknek komoly hátránya lehet belőle, eleinte még talán működhet, de későbbiekben már jönni fognak a problémák.

Te főnöki beosztásban vagy, Ő már nem, ez már bőven elég problémát fog szülni, még akkor is ha nem te leszel az adott főnöke.

Felejtsed el, mert rosszul fogsz belőle kijönni. A legrosszabb esetben még munkahelyet is váltanod kell.

febr. 8. 11:25
 14/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, leírnád miért? Erről szóla a kérdés.
febr. 8. 11:27
 15/20 anonim ***** válasza:

Azert mert ha megromlik a kapcsolat utana nagyon szar lesz ujra talalkozni munkahelyen

Foleg ha masok is tudnak rola

febr. 8. 11:34
 16/20 A kérdező kommentje:
Csak ezért? Jaaa, az nem gáz. Nem ìgy értettem a hátrányom származikot.
febr. 8. 11:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Aztan kitudja lehet hogy mindkettotoket kirugnak
febr. 8. 15:22
 18/20 anonim ***** válasza:

Persze hogy lehet, sőt gyakorlatilag csak az lehet.

Az oké, hogy egységsugarú dolgozónak el kell magyarázni, de aki vezető, annak tényleg ez még kérdés?

febr. 8. 20:55
 19/20 anonim ***** válasza:

Az a hátrányod lehet, hogy azon kattogsz mit fognak hozzá szólni, mi lesz ha kiderül, hogy lehet ezt kivitelezni.

Ha nem ott dolgozna, nem kellene ezen agyalnod.

Valahogy te is érzed, hogy mindez nem az ideális helyzet, ezek nem azok a körülmények, amiben lazán belevágsz egy ismerkedésbe, udvarlásba.

febr. 8. 21:40
 20/20 anonim ***** válasza:
Abban az esetben nem lesz hátrányod, ha megtartod magadnak, hogy mit érzel, és normálisan kezeled a lányt. Szóval nem bámulod kocsányon lógó szemmel, mint vmi proli majom, nem sündörögsz körülötte, nem kukkolod, nem hívogatod be magadhoz ok nélkül, nem bókolgatsz neki, és pláne nem próbálkozol nála be. Mert bármilyen egyéb esetben esélyes, hogy elkezdenek pletykálni mások, és valszeg a csaj rosszabbul jár, mert bármilyen általa elért dolog vagy akár még a céghez való felvétele is úgy lesz számontartva, hogy csak azért, mert bejött a főnöknek / felszopta magát (utolsó akkor is, ha nem csinált semmit)... de téged is simán kiröhöghetnek, szánalmasnak tarthatnak... ill. ha borzasztó kínos módon kerülgeted, akkor elmehet a HR-re, hogy a munkában zavarod a hozzáállásoddal, főleg ha be is próbálkozol.
febr. 10. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!