Vezetőként milyen hátrányom lehet abból, ha tetszik egy ott dolgozó lány?
Figyelt kérdés
Jött a céghez, és igen szimpatikus. Ő egyszerű adatrögzítő. Nem a főnöke vagyok, de én már vezető pozícióban vagyok. Elég pletykás tud lenni pár ember nálunk. Nem voltam még ilyen helyzetben, származhat bármiféle hátrányom abból, ha kiderülne, hogy tetszik nekem az a lány? Gondolok itt tekintélyvesztésre, akármi.febr. 8. 07:08
1/20 anonim 

válasza:

Nem. Ne legyünk már gyerekesek.
Meg most ezt szétkürtölnéd?
2/20 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy semmi nem lenne de ha mégis. Erről szólna a kérdés.
febr. 8. 07:13
3/20 anonim 

válasza:

Biztosan származhat hátrányod belőle. De ezzel ne foglalkozz :)
Hívd el randira, ne gondolkodj sokat. Ha eljön, megismeritek egymást, ha nem, legalább tudod, hányadán álltok. Minden csoda három napig tart, beszélni fognak rólatok, de majd megszokják. Ha összejöttök, keressetek a lánynak másik munkahelyet.
4/20 anonim 

válasza:

#3: szóval próbálkozzon a Kérdező annak tudatában, hogy egyedül a csajnak van veszítenivalója.
Milyen kedves...
5/20 anonim 

válasza:

Hagyd békén azt a szegény lányt, mikor már most úgy nyilatkozol róla, hogy “ő egy egyszerű adatrögzítő”, akkor sokra nem tartod és a kapcsolaton belül is elnyomó és fölényeskedő leszel.
6/20 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy lesz olyan hülye, aki ezt ragadja ki belőle és a lényegi kérdésen elsiklik.
febr. 8. 09:13
7/20 anonim 

válasza:

Akármennyire tetszik, nem egészséges munkahelyen ismerkedni, különösen, hogy nem alá-fölé rendelt viszonyban vagytok. Hagyd őt békén.
8/20 anonim 

válasza:

Előző vagyok, javítom magamat: alá-fölé rendelt viszonyban, nem nélkül.
9/20 A kérdező kommentje:
Pedig jól írtad, nem vagyunk. Nem én vagyok a főnöke.
febr. 8. 09:24
10/20 anonim 

válasza:

Én az egyik munkahelyemen összejöttem egy kollégámmal, de ott az volt a szerencse, hogy neki is tetszettem. Viszont! Tapasztalatból írom, hogy nem szerencsés kollégával kezdeni, hacsak nem komolyan akarjátok (házasság). Mert mi 9 hónap után szakítottunk, és mivel onnantól fogva pokoli volt bejárni a munkahelyre, ezért mindketten felmondtunk, és azóta nekem is új munkahelyem van. A másik pedig, hogy mi a többi kolléga előtt titkoltuk, hogy járunk, mert sok rosszindulatú, pletykás kollégánk volt. Kérdés, hogy te hol dolgozol, milyenek a kollégáid. Szóval, amennyiben nem komolyan, hosszí távra tervezel, akkor nem javaslom, hogy kikezdj vele, mert rossz vége lehet. Hátrány lehet az is, hogy nehogy véletlenül a munkahelyen legyen köztetek nézeteltérés, és az kihat a munkátokra. De tudok pozitív peldát: a nagyszüleim tanárok voltak, az iskolában szerettek egymásba (munkahelyen), és a mai napig együtt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!