Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy reagálnátok, ha a munkahe...

Hogy reagálnátok, ha a munkahelyeteken egy új kolléga rögtön az első napján a bemutatkozáskor kerek perec közölné, hogy senkivel semmilyen mértékben nem kíván haverkodni?

Figyelt kérdés

Tehát kaptok egy új kollégát. Eljön az első munkanapja. A főnök bemutatja, majd magára hagy vele titeket. Ekkor az illető valamennyiőtök figyelmét kéri. Közli, hogy rögtön az elején tisztába akarja tenni, hogy senkivel nem kíván haverkodni és közvetlenkedni, főképp nem magánéletet megosztani, a legkisebb mértékben sem, csak dolgozni akar bejárni. Tehát ne is próbálkozzatok nála ilyesmivel. A legjobban annak örülne, ha csak és kizárólag akkor szólnátok hozzá, ha azt a munka megkívánja, ő is így fog tenni. Majd hozzáteszi, a félreértések elkerülése végett, hogy ez nem a személyetek ellen van, senkivel nincs semmi baja, senkit nem néz le, vagy ilyesmi, ő általában véve mindig ilyen a kollégákkal a munkahelyen, ahol dolgozik. Ahogy ezeket elmondta, szól, hogy akkor indulhat a munka, kezdődhet a betanítása.

Hogy viszonyulnátok hozzá?

ma 10:50
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
88%
Ráhagynám.
ma 10:51
 2/37 A kérdező kommentje:
Ja, a kérdésem elméleti! Tehát nem csináltam még ilyet, nem is készülök erre. Csak elég gyakori téma itt, hogy valakit azért vegzálnak a munkahelyen, mert nem akar beszélgetni, meg céges bulikon részt venni. Kíváncsi vagyok, hogy miképp reagálnák le a fenti dolgot egy munkahelyen.
ma 10:51
 3/37 anonim ***** válasza:
90%

Legjobb baratom lenne azonnal

Mert enis ilyen vagyok

ma 11:04
 4/37 A kérdező kommentje:
Gondolom, az munkakör és dolgozói összetétel függvénye is, hogy hogyan reagálnának és viszonyulnának hozzá. Nyilván másképp csapódna le segédmunkában vagy gyárban, és másképp egy irodában.
ma 11:08
 5/37 anonim ***** válasza:
20%
Megállapítanám, hogy egy kellemetlen miszp. Nulla szociális érzékkel. Lehet ezt a nemhaverkodást simulékonyabban is intézni, ez a beszéd egy felesleges fura cselekedet.
ma 11:08
 6/37 Kólauborkával ***** válasza:
31%
Én is hülyének nézném… lehet ezt viselkedéssel is mutatni, nem kell hegybeszéd hozzá, nekem pont az esne le, hogy Őméltóságát ne basztassák már, tehát igenis lenéz mindenkit.
ma 11:11
 7/37 anonim ***** válasza:
25%
Egy gonddal kevesebb ... lesz.rnám
ma 11:12
 8/37 anonim ***** válasza:
31%

magával bszna ki. 1 hónapot se adnék neki.

NEm baj ha valaki keveset beszél, de ezzel csak maga alatt vágná a fát.

ma 11:13
 9/37 anonim ***** válasza:
44%
Tényleg fura így felvezetni. Egyszerűen, csak távolságot kell tartani és ennyi. Minek ezt így előadni? Általánosan akik ilyenek, azok csak simán meghúzzák maguk és határokat tartanak, de nem feltűnősködnek.
ma 11:15
 10/37 anonim ***** válasza:
36%
Nekem elég bizarr lenne hogy ezt így be kell jelentenie a nagyérdemű előtt. Azzal alapvetően semmi baj nincs ha valaki nem haverkodik munkahelyen, de miért kell ehhez ilyen jelenetet rendezni? :D
ma 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!