Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az a diplomás aki kipróbált...

Az a diplomás aki kipróbált egy diploma nélküli munkát, mondjuk építőipar, gyát stb az hogy élte meg?

Figyelt kérdés
jan. 28. 11:36
1 2
 11/15 DEZIRÉ129 válasza:
100%
Dolgoztam az egyetemi tanulmányok ideje alatt. A diploma munkámat arról készítettem. Szuper volt.
febr. 1. 07:09
 12/15 anonim válasza:
23%

Nekem van 2 diplomám, de egyiket sem használtam sosem.

Élvezem mindig amit csinálok, azt csinálok amit szeretek, változatos a munkám.

18 évesen amikor kitaláltam hogy mérnöki karra megyek, mit tudtam én akkor hogy mit fogok szeretni csinálni 20 évvel később?

febr. 1. 21:55
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Egytem után 3 hónapig amig nem találtam munkát a szakmámban dolgoztam egy üzemben. Nem szerettem de addig is kerestem valamennyit. Most a szakmámban elhelyezkedve azt csinálom amit szeretek. Nem csak a pénzről szól. Ennek köszönhetően a a saját ritmusomban tudok dolgozni. Aki azt tudja szajkózni mennyivel többet keres nekem kiábrándító.
febr. 8. 11:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Olvasva a történeteket, felmerül, hogy egy egyetemi képzés mennyibe kerül az államnak.

Aki csak azért megy egyetemre, mert nem tudja, hogy pontosan mit kezdjen magával, az tényleg tanuljon valamilyen szakmát.

A műveltség nem a diplomán múlik. Az esztergályos, szerszámkészítő nagyapámnak 3000 kötetes könyvtára volt. Széles látókörű, művelt ember volt.

Az alkotó ambícióit is igényelte, hiszen ő valósította meg, amit a mérnök megtervezett.

Bölcs, művelt ember volt, es értelmiségi. Diploma nélkül.

febr. 9. 07:02
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
#14 rmNagy részt igazad van. Sokan voltak nem azon a karon ahol tanultan de az egyetemen akik csak azért csináltak meg egy Bsct, hogy legyen diplomájuk. Viszont az is igaz, hogy egytemen ha valaki rátermett rengeteg kapcsolatot is ki lehet alakítani ami jövőre nézzve hasznos lehet.
febr. 9. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!