Milyen a légkör, kollégák a munkahelyeden az építőipari brigádban?
Figyelt kérdés
Nekem sajnos nem sok jó tapasztalatom van. Volt olyan hely ahol a kollégák kitúrtak. Én voltam a legfiatalabb így nekem kellett lent maradni anyagot keverni, szabni és ők mentek fel az állványra. Egyik kollega állandóan morgolódott ez miatt mert szerinte nem fair hogy ő az állványon dolgozik miközben én nem vagyok ott és panaszkodott a főnöknek aki egy-két nap múlva ki is rúgott.
Másik helyen a kollégák nagy része a főnök fiának a barátai voltak akik megmondták a főnöknek hogy nem akarnak velem dolgozni ezért felmondott nekem.
Legtöbb helyen viszont nem volt brigád csak egy személy rajtam kívül meg a főnök
ma 13:00
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!