Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van itt olyan, aki a csúszós,...

Van itt olyan, aki a csúszós, jeges utak miatt nem ment be ma dolgozni?

Figyelt kérdés
Csak egy kérdés: mi a csudáért nem lehet az utakat sózni, karbantartani? Olvastam, hogy csak ma reggel milyen sok baleset történt országosan, és mennyi sebesültet el kell látni.
jan. 20. 09:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
32%

nem az időjárás, a munkahely vagy az útkarbantartó hibája, hogy te egy filléreskedő és meggondolatlan kis hülyegyerek vagy, aki rettegve bezárkózik az első három hópehely láttán, mert nyári gumival (vagy inkább már szrrá kopott, felismerhetetlen eredetű hulladékkal) autókázott egész idáig?

természetesen bementünk dolgozni, én is, anyám is, apám is, minden autónkon megfelelő gumik vannak, és tudunk is mindanynian hisztimentesen vezetni. ha ennyire be vagy szrva a világtól is, minek kellett neked brumm-brumm? ha ennyire kisgyerek vagy, menj be biciklivel, az való neked XD

jan. 20. 12:24
 12/20 A kérdező kommentje:
Én gyalog és tömegközlekedéssel járok, nincs autóm. 11-es, örülök, hogy te ilyen gazdag vagy, hogy van pénzed autót fenntartani. Amúgy a kérdés rohadtul nem ez volt, de köszönjük a kb értelmetlen válaszodat.
jan. 20. 12:28
 13/20 anonim ***** válasza:
64%
Jó nektek hogy nélkülözhető a munkátok és megtehetitek hogy nem mentek be dolgozni.
jan. 20. 12:35
 14/20 anonim ***** válasza:
15%
Ezaz! Nekem is az jutott eszembe, hogy én aztán nem tegetném meg, hogy időjárás miatt nem megyek be dolgozni. Hülyének is néznének ha erre hivatkoznék, vagy küldenének el...
jan. 20. 12:48
 15/20 anonim ***** válasza:
73%

Ma pont nem dolgozom, de volt már olyan, hogy ónos eső, jégpáncél miatt nem mertem vezetni. Dolgozni attól még elmentem, busszal. Ha jár a busz, nem érzem indokoltnak otthon maradni.

Persze aki alkalmazott, az esetlegesen könnyebben bejátszik ilyeneket, de nekem elég nagy kiesés lenne lemondani egy teljes napot, és utána pótolni is nehezen tudnám az elmaradt munkát.

jan. 20. 13:19
 16/20 anonim ***** válasza:
82%
Nálunk jobban örülnek ha inkább egy napot nem megy valaki minthogy összetörje magát aztán hat hét táppénz.
jan. 20. 13:21
 17/20 anonim ***** válasza:
23%
Itt Budapesten le se szarom, minden időben lehet normálisan közlekedni. Mármint lehetne, ha nem tartaná fel a sok beszari a forgalmat, mikor szemerkél az eső és a mami máris lelassít 40-re a 70-es táblánál. Korábbi válaszolóhoz csatlakozva, nógrádi zsákfaluból nem jutnék ki, ha lefagy az út, mert partnak felfele esélytelen. Persze amíg le nem szórják.
jan. 20. 13:42
 18/20 anonim ***** válasza:
79%

Reggel láttam egy biciklist a bringájától 3-4m-re a földön feküdni, ahogy éppen érkezik hozzá a mentő.

Szerintem ő az ónos eső miatt nem ment be dolgozni.

jan. 20. 14:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Tegnap mentem dolgozni, tömegközlekedéssel, Budáról Pestre. Egy szem ónoseső nem esett egész nap, mégis mindenhol fel voltak szórva a megállók, járdák.
jan. 22. 18:09
 20/20 anonim ***** válasza:
70%

Én bementem, szerencsére nem volt nagy jegesedés felénk, meg anno gondolva a télre direkt olyan cipőt vettem, ami valamilyen szinten csúszásmentes, bár azért ennek ellenére óvatosan mentem.

De!

Azért nem kellene primitív bunkó módon becsmérelni azokat, akik nem akarják felesleges kockázatnak kitenni magukat. Vannak olyan csúszós útszakaszok, ahol még a legnagyobb óvatosság ellenére is el lehet esni. Ez nem életképesség, hanem szimpla szerencse kérdése is. De még ha "önhibájából" nem tud valaki jeges úton menni, mert mondjuk idősebb, vagy egyszerűen rosszabb az egyensúlyérzéke, ettől még nem lesz ő életképtelen.

És azért legyünk őszinték: nagyon csúnyán is végződhet egy-egy esés a csúszós úton, az autózásról nem is beszélve.

jan. 24. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!