Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Közfoglalkoztatott lennél...

Közfoglalkoztatott lennél vagy inkább nem dolgoznál?

Figyelt kérdés
Kislányom szeptember óta ovis, én nem találtam még munkát, régi munkahelyemre a több műszak miatt nem tudok visszamenni. Most jött egy olyan lehetőség, hogy közfoglalkoztatott lennék a könyvtárban, kisegítő, tehát nem az utcán kéne dolgozni, mert van érettségim. Nettó 111 ezer forintot adnának napi 8 órára. Tudom, hogy nagyon kevés, de csak jobb mint egy fizetésből 3-an, nem? 110 ezer is csak pénz.

#közfoglalkoztatott, munka, állás,
tegnap 08:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a magad által feltett kérdést már meg is válaszoltad magadnak, helyesen.
tegnap 08:46
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Mennék a könyvtárba, ha tényleg semmi kilátásom nem lenne 1-2 héten belül jobbra. Ahogy írod, a 110ezer is pénz, kellemes helyen kell érte dolgozni, nem unatkozol odahaza, és közben keresgélsz tovább, hogy ha találsz normálisan fizető állást, tovább tudj lépni.
tegnap 08:57
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Elvállalnám, jelenleg szintén munkanélküli vagyok, nekem még ilyet se ajánlottak.
tegnap 09:08
 4/12 anonim ***** válasza:
68%
A minimálbért ott is meg kellene adják. Amúgy én szívesen dolgoznék könyvtárban. Nyugis, új olvasnivalót lehet találni.
tegnap 09:27
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
4# a közfoglalkoztatottakra más bér vonatkozik, talán a minimálbér fele, magasabb végzettség esetében a garantált min. bér fele.
tegnap 10:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozol abban amit kapsz, de közben munkát keresel. Nem ciki a munka. Ha most ez van akkor sajnos ez van. Ne add fel, lesz jobb is.
tegnap 10:58
 7/12 anonim ***** válasza:
55%
4: Általában k.b. 80%-a.
tegnap 15:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Akartam köziges lenni(rendész), de rohadtul nem vettek fel. Szóval van amit elvállalnék, van amit nem.

Szerintem biztos nem lenne súlyos munkád. Tudom, a pénz kevés, de a nullától több, és közben kereshetsz mást. Meg a 3 műszakos rabszolgamunkáktól még mindig jobb.

tegnap 15:26
 9/12 anonim ***** válasza:
54%
Hát ez a családi büdzsétől függ. Ha a férjem keresne egy millát, akkor nem mennék a könyvtárba, mert az a 111 ezer kb semmit nem számítana, ennyi pénzzel anyagilag független se tudsz lenni, ha beütne a krach. Nagyobb szívás lenne az, hogy nem vagyok otthon és meg kell oldani a gyerekkel a logisztikát stb. Ha viszont számít ez a bő 100 ezer a családi büdzsében, akkor mennék, mert nyilván több, mint a semmi, a könyvtárban meg valszeg megszakadni sem kell.
tegnap 16:51
 10/12 A kérdező kommentje:
400 ezret keres a férjem hármunkra, így jól jön az a 110 ezer is.
tegnap 16:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!