Van itt olyan, aki a csúszós, jeges utak miatt nem ment be ma dolgozni?
Életképtelen vagyok, ha nem teszem ki magam feleslegesen kockázatnak?
Itt ma nem csúszik, de ha leesik az ónos eső nem megyek ki a házból.
Nem. Olyan volt, hogy hajnalra, mire mentem volna 2 évvel ezelőtt dolgozni a munkahelyemre, addigra teljesen lezárták az árvíz miatt a városba vezető szakaszt. Visszafordultam ellenkező irányba, erre ott is le volt zárva. 1,5 óra késéssel értem be, és 35 km helyett mentem 65-öt + a semmit nem érő kerülők.
Akkor zárták le frissen éjszaka, így nem láttam kiírva se sehol.
Én is, erre gondoltam, hogy nem életképtelen az ember, csak azért, mert vigyáz magára. Az 1-es válaszoló vagy autóval jár, és van téli gumija, vagy olyan részen él, ahol folyamatosan karban vannak tartva az utak.
Minket felhívtak a munkahelyről, hogy nem muszáj ma bemennünk, ha nem tudunk.
Ugyan 4 évszakos a gumim, de éreztem, hogy csúszkál.
Ennek megfelelő sebességgel mentem.
Nem érdekelt, ha rámvillogtak, kanyarban 20-30-cal, lámpa előtt éppen csak becsurogram a vonalig.
Míg Nógrádban laktam, addig én is kénytelen voltam otthon maradni ónos esős időben vagy ha az úton jégpáncél keletkezett, mivel a településről kifelé csak szerpentines, kanyargós út vezetett lejtőkkel amelyen ha nem nyomtad a gázt is felgyorsult az autó alattad. De olyankor a busz se járt erre, kb minden leállt.
Most az Alföldön lakom, itt nem zavar az ónos eső, óvatosan elindulok ilyen időben is ha muszáj.
Jó gumival be lehet menni.
Páran eléggé kiakadtak, hogy lassan mentem de indokolt volt és jégen nincs az a pénz amiért buszt előzzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!