Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van itt olyan, aki a csúszós,...

Van itt olyan, aki a csúszós, jeges utak miatt nem ment be ma dolgozni?

Figyelt kérdés
Csak egy kérdés: mi a csudáért nem lehet az utakat sózni, karbantartani? Olvastam, hogy csak ma reggel milyen sok baleset történt országosan, és mennyi sebesültet el kell látni.
ma 09:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%
Nem. Ennyire nem kell életképtelennek lenni. 😑
ma 09:51
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
Lassan kell menni.
ma 09:52
 3/14 anonim ***** válasza:
47%

Életképtelen vagyok, ha nem teszem ki magam feleslegesen kockázatnak?

Itt ma nem csúszik, de ha leesik az ónos eső nem megyek ki a házból.

ma 10:00
 4/14 anonim ***** válasza:
92%

Nem. Olyan volt, hogy hajnalra, mire mentem volna 2 évvel ezelőtt dolgozni a munkahelyemre, addigra teljesen lezárták az árvíz miatt a városba vezető szakaszt. Visszafordultam ellenkező irányba, erre ott is le volt zárva. 1,5 óra késéssel értem be, és 35 km helyett mentem 65-öt + a semmit nem érő kerülők.

Akkor zárták le frissen éjszaka, így nem láttam kiírva se sehol.

ma 10:03
 5/14 A kérdező kommentje:

Én is, erre gondoltam, hogy nem életképtelen az ember, csak azért, mert vigyáz magára. Az 1-es válaszoló vagy autóval jár, és van téli gumija, vagy olyan részen él, ahol folyamatosan karban vannak tartva az utak.

Minket felhívtak a munkahelyről, hogy nem muszáj ma bemennünk, ha nem tudunk.

ma 10:05
 6/14 anonim ***** válasza:
86%

Ugyan 4 évszakos a gumim, de éreztem, hogy csúszkál.

Ennek megfelelő sebességgel mentem.

Nem érdekelt, ha rámvillogtak, kanyarban 20-30-cal, lámpa előtt éppen csak becsurogram a vonalig.

ma 10:27
 7/14 anonim válasza:
100%
Szomorú hogy vannak olyan emberek akiknek a téli gumi nem alapértelmezett ilyen időben…
ma 10:46
 8/14 anonim ***** válasza:
70%
Lassabban mentem azokon a területeken, ahol kevesen járnak, nem sóznak, de ennyi, gond nélkül beért mindenki a munkahelyemre.
ma 10:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Míg Nógrádban laktam, addig én is kénytelen voltam otthon maradni ónos esős időben vagy ha az úton jégpáncél keletkezett, mivel a településről kifelé csak szerpentines, kanyargós út vezetett lejtőkkel amelyen ha nem nyomtad a gázt is felgyorsult az autó alattad. De olyankor a busz se járt erre, kb minden leállt.

Most az Alföldön lakom, itt nem zavar az ónos eső, óvatosan elindulok ilyen időben is ha muszáj.

ma 11:21
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Jó gumival be lehet menni.

Páran eléggé kiakadtak, hogy lassan mentem de indokolt volt és jégen nincs az a pénz amiért buszt előzzek.

ma 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!