Gyári munkások! Nálatok mennyire veszik komolyan a szüneteket ?
Figyelt kérdés
Nálunk a kutyát se érdekli ha 5 perccel korábban kimész szünetre és az se nagyon ha 5 perccel később is érsz vissza. Elég szabad munkakörröl van szó ,tehát nem gépek mellett állunk. Ugyanakkor gyári munka mégis. Én hülyét kapnék ha csengőszóra kellene visszaérni, el se tudnám képzelni hogy libasorba vonuljak be "sípszóra" 🤣
Viszont van a városunkban olyan hely ahol nagyon komolyan veszik a percre pontosan érj vissza dolgot.
Nálatok hogy van ?
ma 10:38
1/3 anonim válasza:
Én nem vagyok gyári munkás, de egy ilyen körben nagyon komolyan kell venni, mert ember életeket követel a figyelmetlenség.
2/3 anonim válasza:
Gyárban dolgoztam, de irodán, a szüneteket be kellett tartani.
3/3 anonim válasza:
Attól függ milyen ing van a főnökségen. A szünet nem nagyon szokta érdekelni őket de ha 1-2 percel előbb mész öltözni azért szólnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!