Van itt olyan ember rajtam kívül aki megbánta hogy a középiskolai nyári szüneteket nem használta ki arra hogy éljen?
Figyelt kérdés
Én a nyári szünetek alatt semmi izgalmasat nem éltem át és mivel már felnőtt vagyok nem is fogok. És most már soha az életben nem lesz annyi gondtalan szabadidőm mint középiskolás koromban nyáron. Igaz most sincs életem de ha sikerül is kitörni ebből már akkor is odalettek a legszebb éveim, sajnos. 26F2018. jún. 25. 16:55
1/5 anonim válasza:
Én nyelvvizsgára készültem intenzív tanfolyamokon középiskolában, ebbe a nyári szünet is beletartozott. Nem bántam meg.
"Én a nyári szünetek alatt semmi izgalmasat nem éltem át és mivel már felnőtt vagyok nem is fogok." - Ez meg marhaság. 33 éves vagyok, ráadásul nő, de mai napig utazok, ha találok valami jó lehetőséget, idén elkezdtem futni, és sportversenyekre is megyek (nem egyből maratont, de vannak kisebb távok is). Egy rakás remek lehetőség van, csak szét kell nézni. Ja, és többnyire egyedül oldom meg ezeket, néha akadnak az ismerősök között, akikkel lehet közösen is, de eddig az volt a ritkább.
2/5 anonim válasza:
én az egész nyarat végigszórakoztam 17 éves koromig, 18-19 évesen viszont dolgoztam, de ott is jól éreztem magam, társaságban voltam és szórakozásként fogtam fel. Most már dolgozni kell nyáron, sokkal jobb lenne délelőttönként otthon pihenni, délután, késő éjszaka meg szórakozni, hétvégente, meg reggelig.
3/5 anonim válasza:
Első ,konkrétan leírnad hogy készültel a nyelvizsgara? (Én nekem is hasonló nyaram lesz most)
4/5 anonim válasza:
Tanfolyamra jártam, ami célzottan nyelvvizsgára készített fel. A sulis nyelvoktatás nem volt elegendő, a szüleim meg úgy voltak vele, hogy ebbe érdemes pénzt áldozni.
5/5 anonim válasza:
Értem.. azt hittem magadtól készültel fel.
Sajnos én jelenleg ezt az anyagiak miatt nem tehetem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!