Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Töltöttétek már az iskolai...

Töltöttétek már az iskolai szüneteket a WC-ben?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy például nem voltak barátaitok, bántottak vagy egyéb bármi ok miatt.
2021. jan. 13. 06:26
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Stikaban dohanyoztunk a WC-ben.
2021. jan. 13. 06:47
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Ja, ott cigiztünk, szóval aki egyedül akart lenni oda nem jöhetett.
2021. jan. 13. 06:48
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Szünetet nem, de órát igen. Volt a legfölső szinten egy eldugott wc, mikor ellógtuk az órát, oda mentünk. Ráültünk a kabátunkra, és ott beszélgettünk.
2021. jan. 13. 06:58
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
A wcbe pont az ment, aki pletyizni akart a haverjaival.
2021. jan. 13. 07:03
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem volt ilyen
2021. jan. 13. 07:22
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
Igen, mert egyedül akartam lenni.
2021. jan. 13. 07:48
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

Nem, de, amikor a végigtanult esték után álmos voltam, néha arra gondoltam, hogy a wcben kialszom magam. :D

A legtöbb iskolában csak pletyizni jártak be oda a lányok, ott álltak néha egy kupacban és rajtuk keresztül kellett átverekedni magam, arról nem is beszélve, hogy, amikor mondjuk nem csak pisilnem kellett és már nyomkodtam a lehúzót hogy ne hallják meg amit csinálok aztán meg ezen vihorásztak, hogy jujujuj valaki pukizott vagy, amikor beértem a lánybanda előtt hamarabb és kopogtattak folyton és kérdezgettek random lány neveket, hogy én vagyok e Kriszti vagy Mari vagy Sári...

Ráadásul, amikor külföldön tanultam, ott a szünetekben volt folyosófelügyelő tanár és ő figyelte, hogy ki van a wcn, szóval 5 perc után bement hozzád, hogy baj van e.

2021. jan. 13. 07:53
 8/9 anonim ***** válasza:
78%
amikor nagy a hangzavar az osztályban, akkor mindig a wcn toltom nyugiban
2021. jan. 13. 16:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, még mindig van ilyen, ha van suli. Ki vagyok közösítve, más osztályokból sincsenek barátaim, szóval gyakran elzárkózom előlük a wc-be. Most már nem szólnak be, de attól még kerülöm őket és nem akarok felesleges feszültséget, hogy ott legyek szem előtt. Nálunk a wc-be amúgyis ritkán járnak. Mondjuk eléggé rossz állapotban van a wc, szóval undorodom amikor ott kell lennem, de inkább ott mint, hogy a szemük előtt legyek aztán kibeszélhessenek meg vágják rám a pofákat. Ott legalább nyugi van.
2021. jan. 13. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!