Ti milyen szerepet töltöttetek be a középiskolai élet ranglétráján?
Értem ezt úgy hogy hány barátotok volt, mennyire kedveltek a tanárok, jártatok-e sulis eseményekre, hogy bánt veled a többi diák, stb.
Szóval esetleg ha van ilyen, akkor meghallgatnék pár tipikus esetet, pl.: stréber, "menő gyerek", szekáló, szekált, introvertált, extrovertált.
Bár én szerintem az átlagos kategóriába tartoztam, és sokan mások is a sulimból (volt pár közeli barátunk, voltak hobbijaink, 3-4es tanulók voltunk), de itt is voltak menő, fekete dzsekis gyerekek, minden osztályban pár stréber, meg ilyenek.
Köszi a válaszokat előre is :)
középiskola 4 évét kollégiumban töltöttem, szóval nálam nem volt olyan, hogy introlvertált, meg visszahúzódó, meg passzív, aki csak a teremben kussol, és várja a nap végét, hogy mehessen haza. Utána szilencium 7-ig aztán 1 óra szabadidő vacsi után, és lámpaoltás 9kor. Ráadásul nagy volt a szigor is...
Megvoltak a tipikus diákfajták, én nem voltam sem a bohóc, sem szekált, bár rossz tanuló voltam, de magatartásom jó volt. Nem vertem meg soha senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!