Ti milyen szerepet töltöttetek be a középiskolai élet ranglétráján?
Értem ezt úgy hogy hány barátotok volt, mennyire kedveltek a tanárok, jártatok-e sulis eseményekre, hogy bánt veled a többi diák, stb.
Szóval esetleg ha van ilyen, akkor meghallgatnék pár tipikus esetet, pl.: stréber, "menő gyerek", szekáló, szekált, introvertált, extrovertált.
Bár én szerintem az átlagos kategóriába tartoztam, és sokan mások is a sulimból (volt pár közeli barátunk, voltak hobbijaink, 3-4es tanulók voltunk), de itt is voltak menő, fekete dzsekis gyerekek, minden osztályban pár stréber, meg ilyenek.
Köszi a válaszokat előre is :)
Én a különc lány voltam. (Rockabilly a rave idején, hatalmas frufruval, lófarokkal, meg cicaszemekkel a kilencvenes években.) Az a fajta, akinek van esze, de mégsem kitűnő, aki pár évvel hamarabb kezd el sminkelni, mint a többiek, aki soha nem a kortársával, hanem mindig idősebb, huszonéves fiúkkal jár, aki jóban van a menő lányokkal, de a csendesebb egyszerűekkel is.
Introvertált vagyok, aki megtanult mozogni az extrovertált világban, de valójában nem tartozik sehová. Mindig volt egyetlen jó barátnőm, akivel túléltük az adott napot, és mindig volt néhány lány, aki megpróbálkozott azzal, hogy szekáljon. Mert én nem voltam diszkós, mert nekem más volt a stílusom, és még jól is mertem érezni magam. A szekálósak végül helyre lettek rakva, nekem pedig kellemes emlék maradt a középiskola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!