Buszsofőrökhöz és kamionsofőrökhöz szólna a kérdésem: Milyen szakmával töltöttétek el az időt vagy mit csináltatok addig amíg nem választották a hivatást?
Igaz még nem vagyok az de majd kamionos leszek, jelenleg hamarosan kezdem is a C+E jogsit csak még várni kell mert még nem gyűlt össze a létszám.
Jövő héten megyek P2 vizsgára.
Most vagyok 21 éves.
Meglett az érettségi,vagyónőri szakmám van, 2 évig aszatlos szakmát tanultam, nem jött be,ezért be is fejeztem,most munkanélküli vagyok,jelen állás szerint hamarosan indul a képzés, mellete munkát keresek és el kezdtem tanulni az angolt el is érkeztünk napjainkig :-D
Sikerül a jogsi, kicsit furgozozom belföldön és nemzetközibe,először elég lesz a kicsivel el tévedek vagy meghúzok valamit majd rá ülök kamionra ha tetszik akkor benne maradok, egy ideig biztosan benne leszek,közben sportolok mert az fontos!!
Ezekután be állok a magyar seregbe majd ha ki bírom és fel is vesznek akkor kb 1 évig maradok aztán megyek az idegenlégióba, remélhetőleg megtanítanak hogyan is legyek kemény :-D
Jelenleg le írtam olyan dolgot is ami nem biztos hogy érdekel.
suli (csak érettségi)->anglia szállodai munka -> amíg a jogsit csináltam otthon voltam nem csináltam semmit -> kamionozás :D 22 évesen kezdtem én is. De 25 évesen most már elég volt belőle, inkább tanulok valami más szakmát mert ennek nincs jövője, sosem a pénz motivált és nem szeretném pénzre váltani az életem :D
Amúgy annak aki előttem írt: furgonozni nem biztos hogy jó ötlet, mivel az egész más, rohadt hajtós, nincsenek vezetési idők, és nemzetköziben nem kell sok mindent megtanulni, azt úgy is megtudod majd mikor kamionozol, a kamiont kell inkább megtanulni. Azért is mondom ezt, mert a hajtás miatt nehogy már idő előtt eleged legyen az egészből :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!