Jogosan varjak el,hogy korabban erkezzek?
Egy cegnel dolgozok ahol reggel 6 kor kell nyitni a gyar epuletet.
Ez azt jelenti,hogy itt kell lennem minden reggel amikor regeles muszakon vagyok 15 percel elobb. Minden reggel. Es 6:00 kor mar el kell foglalnom a helyem az irodaban mert csoroghet a telefon stb.(szokott is egyebkent).
Felmerult benne m a kerdes,hogy az heti szinten 5*15perc pluszt jelent (csak mert nekem kell a riasztot rendezni es a kapukat, sorompot,lakatokat leszedni).
Teljes mertekben megertem,hogy a munkaltato elvarja,hogy a dolgozo korabban erkezzen es ne kapkodva essen be 6:00 kor es huppanjon le a székbe. Ez vilagos. De elvarni,hogy minden regel +15percet lenyegeben ne fizessen ki a ceg az kicsit zavaro. Es nincs az,hogy ennyivel pl hosszabb a szunet. Vagy le lehet csuszni vagy barmi opcio. Azert is kulonosen zavaro,mert ha pl a szunetben 5p-el elcsuszok akkor mar szova teszik,hogy a szunet 30perc es nem 35. Ennyire irigyek a kollegak. De kijarkalnak dohanyiozni, stb de az masik tortenet.
Szoval a napi 15p korabban kezdesememre valami javaslat,velemeny barmi hoozzaszolas? Mas hogy kezelte az ilyen szitut?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!