Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Korábban elutasítottak egy...

Korábban elutasítottak egy munkahelyről, most hívtak, hogy nem-e tudnám vállalni. Utasítsam el?

Figyelt kérdés
A fizetésre nem kérdeztem rá, viszont neten rákerestem, és lehet a garantált bérminimumot kapnám. Lehet utazgatnom is kellene a lakhelyemtől el több napokra. Lehet a fizetést teljesítményre kapnám. Akik jobb fizetést kapnak azokat már korábban felvették.
aug. 2. 13:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
A garantált bérminimum kétszeresét kérd, plusz utazás megtérítést.
aug. 2. 13:22
 2/11 A kérdező kommentje:
Az utazást nem fizetik szerintem, mert nem esett róla szó.
aug. 2. 13:24
 3/11 A kérdező kommentje:
Közalkalmazottként lennék felvéve, nem hinném, hogy nagyon követelőzhetnék pláne érettségivel.
aug. 2. 13:25
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Amig nincs másik nem jobb addig a nulla semminél?
aug. 2. 13:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A feltételeket meg tudod kérdezni elköteleződés nélkül is. Nem kell rávágnod az igent egyből valamire, aminek a fontos részleteit még nem tudod. És utána még mindig dönthetsz: kell a munka (pénz), jobb-e mint ami most van, vagy mint a semmi.

Hülyeség lenne csak dacból nemet mondani kérdezés nélkül, mert ők is elutasítottak már egyszer.

aug. 2. 13:30
 6/11 anonim ***** válasza:
86%

"nem tudnám-e elvállalni"

Gondolom, nem egy magasan kvalifikált munkaerőt igénylő munka.

(erre utalnak a kommentek is)

Mi a másik variáció?

aug. 2. 13:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég felvettek valakit hozzánk az irodára, de három hét után el lett küldve. Kb egy hét múlva már ott volt az új, pedig ennél sokkal hosszabb a felvételi procedúra. Gondolom, ahelyett, hogy elölről kezdték volna, előbb elkezdték felhívogatni azokat, akik megfeleltek volna, de nem lettek befutók az eredeti versenyen.

Szerintem ezzel semmi gond, ha amúgy mentél volna oda, akkor emiatt hülyeség meggondolni magad. Ha az a kérdés, hogy így hogy ők hívtak, jobb-e az alkupozíciód, arra nem tudok válaszolni.

aug. 2. 14:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok az ismeretlen tényező. Szerintem nyugodtan kérdezz rá, és csak azután dönts, hogy minden fontos információt megkaptál róla.
aug. 2. 15:04
 9/11 anonim ***** válasza:
35%
Ha elvállalod, annak tudatában tedd, hogy ha nincs ló, szamár is jó alapon hívnak téged. Jó leszel, amíg nem lesz mégjobb. Szerintem így kalkulálj.
aug. 2. 18:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Azért érdekelne mennyi idő után kerestek meg. Nekem mindig gyanús ha valahova nem kellek aztán rá 1-2 hét/ hónap után mégis. Mi az amiért valaki nem marad ott?
aug. 5. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!