Megpályáztam egy állást, de az e-mailben elutasítottak, és ezt írták végezetül: Higyje el őszintén sajnálom?
Figyelt kérdés
Magyarra fordítva ez mit jelent? Magyarul tényleg sajnálja, vagy csak valami új udvariassági formalitás?2013. márc. 18. 19:13
1/10 anonim válasza:
csak udvariasság..de még jól is jártál nekem még válaszolni se szoktak.
2/10 A kérdező kommentje:
ez 100% ?
2013. márc. 18. 19:20
3/10 anonim válasza:
gondolj bele hányan pályáznak egy meghirdetett állásra, hányan küldik el a jelentkezésüket.. lehet több 100an..ebből felvesznek 1et (vagy nem tudom milyen céghez jelentkeztél) de akiket nem vettek fel azoknak mind ezt írják..szerinted tényleg így sajnálnak mindenkit?
4/10 A kérdező kommentje:
jólvan. csak reménykedtem titokban,álmodozni azért még lehet.
2013. márc. 18. 19:28
5/10 anonim válasza:
Egyszer, mikor elutasítottak egy helyről megírták e-mail-ben, levélben és még ketten egymás után fel is hívtak a cégtől, hogy sajnálják... Hát lehet, hogy piszkosul sajnáltak, de ettől még nekem a mai napig nincs állásom. :D Egyébként általában szokták írni, ha egyáltalán válaszolnak, hogy sajnálják, vagy sajnálattal közlik, vagy hasonlók.
6/10 A kérdező kommentje:
..................
2013. márc. 18. 19:36
7/10 anonim válasza:
Amikor megpályáztatnak egy állást,már rég megvan kié lesz.
Sok esetben már ott is dolgozik. De hát az állás pályáztatáshoz kötött .Így ezt be is tartják .
8/10 A kérdező kommentje:
ez remek, de elárulna valaki, hogyha alapból le van zsírozva hogy kié az állás, akkor minek hirdetni , interjúztatni és bolondot csinálni mindenkiből? Kezd elég idegesítővé válni.....
2013. márc. 18. 19:58
9/10 anonim válasza:
nekem már volt olyan esetem is, h túljutottam az első körön, írásban tájékoztattak is róla. mondták, h majd a megbízó cég be fog hívni a második körre. na, azóta is hívnak.
azóta persze van munkám, közben is folyamatosan kerestem, de röhej, h megpróbálnak ekkora hülyét csinálni az emberből.
az efféle udvariassági formáktól meg a gyomrom forog. mivel én csak azt mondom ki, amit komolyan is gondolok, így nem teszem a szépet senkinek, én is utálom, ha hitegetnek meg jópofiznak.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én is erre gondoltam :)
2013. márc. 18. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!