Lejárattam magam a céges bulin?
Figyelt kérdés
Fél éve kerültem a céghez, még nem sok emberrel beszéltem nagyon, nagyjából 150, emberből áll, céges buli volt korlátlan ital fogyasztással, aztán eléggé megszaladt az alkohol a végére, igazából sokat voltak hasonló állapotban, csak éreztem hogy nekem már nagyon végem van, a csapda is hánytam csomó kollégám előtt, nagy szégyen lesz így bemenni hétfőn, vagy nem foglalkozik ezzel senki sem?jan. 11. 10:42
11/12 anonim válasza:
Inkább azon aggódnék, hogy ilyen írásképpel mire fogom vinni az életben.
Ezt az incidenst úgy kb 2 hétig lehet a közbeszédben tartani. Max. kapsz valami becenevet aztán kész.
12/12 anonim válasza:
Valószínűleg egy darabig csámcsognak rajta, lehet a társaságodban is, majd úgyis jön valami új dolog, aztán onnantól meg az lesz az új téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!